Страшна драма! Ненчо Балабанов преследва Йоанна с пръстен по улиците на Дубай!

Ненчо-ЙоанаНенчо Балабанов хукна към Дубай да гони любимата си Йоанна и изигра една от най-добрите роли в живота си – на отчаян романтик.

Актьорът, който беше световно неизвестен, докато не започна да имитира Бойко Борисов, след което кариерата му тръгна бясно нагоре, е последвал любимата си  Йоанна чак в  Дубай. Там паднал на колене и й предложил брак.

Двамата се бяха разделили окончателно  преди месец заради куп изневери, повечето от негова страна и по-малко от нейна. Коледа и Нова година двамата посрещнаха в различни компании и даже бяха спрели да комуникират. След празниците  Йоанна замина за Дубай, за да разпусне и да се види с неин стар приятел – музикант.

Като истински Отело,  Ненчо първо побеснял, а после  осъзнал, че този път може окончателно да я изгуби и тя да остане в арабската страна и да започне собствена кариера там. Той пощурял от  тревога и сторил най-неочакваното нещо в живота си. Хукнал след сърдитата си любима с първия полет, като преди това сварил да купи първия попаднал пред очите му пръстен.

Той даже пуснал връзки да издири в кой хотел ще се настани тя и си резервирал стая на същия етаж. Срещата им била много емоционална. Като го видяла, Йоанна му простила всичко и се разплакала от щастие. А на въпроса ще му стане ли съпруга, веднага отговорила с „Да“.

В момента двамата празнуват годежа си, обикаляйки магазините и заведенията в Дубай. За Нова година захлебили добри хонорари и решили да ги изхарчат, за да се поглезят в далечната страна.

https://youtu.be/MKfZx5kyJQA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.