Статуквото в ДИВ УЖАС! Дните на Шайката са преброени! Коментар на Валентин Вацев:

Управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ е към своя край. Това е мнението на геополитическия анализатор доц. Валентин Вацев. Дори от ГЕРБ усещат, че скоро ще паднат от власт, и то завинаги, защото геополитическият климат на Балканите се променя.

Доц. Вацев коментира и случилото се с бургаския бизнесмен и общински съветник Бенчо Бенчев, който беше арестуван в Турция, заедно с Митьо Очите. По думите му това е един опит за реванш на ГЕРБ срещу БСП. „Трябва да се реваншира за историята на Гинка от Пазарджик, срещу онази глупава история със суджуците и главно този ужасен скандал с Македония“, категоричен беше Вацев пред Bualgaria ON AIR.

Според него, именно изявлението на Зоран Заев за Илинденско-Преображенското въстание е големият скандал, защото България направи всичко възможно да направи добро за тях, а те „ни се изхрачиха в лицето“.

„Това е ужасен скандал и то не морален, а геополитически. Ние сега трябва да захлупим този скандал с нещастника Бенчев“, добави още доц. Валентин Вацев.

По думите му обаче подобно нещо няма да бутне правителството, а ще го бутне фактът, че такъв тип власт е изчерпана.

Експертът беше категоричен, че ако Бойко Борисов иска да избегне това, трябва отново да стане представителен в очите на обществото, защото сега премиерът е по-скоро обект на подигравки.

Заплахата за него е в елита му. Гадовете, които той вижда, не са на „Позитано“, те са до него“, категоричен беше доц. Валентин Вацев.

https://www.youtube.com/watch?v=7PKRNQzEUAw

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Борисов няма да бъде свален! Той ще бъде гръмнат от своите хора, защото вече е неудобен за тях. Но статуквата не е заплашено от БСП, а от която и да е друга партия. То е заплашено от БЕЗПАРТИЙНОТО движение. Само групата във Фейсбук „БЕЗ партии и политици“ вече има 186 000 последователи. А такива групи, опоненти на статуквото, никнат като гъби.

  2. Борисов няма да бъде свален! Той ще бъде гръмнат от своите хора, защото вече е неудобен за тях. Но статуквото не е заплашено от БСП, нито от която и да е друга партия. То е заплашено от БЕЗПАРТИЙНОТО движение. Само групата във Фейсбук „БЕЗ партии и политици“ вече има повече от 186 000 последователи. А такива групи, опоненти на статуквото, никнат като гъби.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.