Скот Ритър: Загубите на украинската армия надхвърлят 500 хиляди убити и повече от 1 милион ранени (С ВИДЕО)

Общите загуби на украинската армия надхвърлят милион и половина убити и ранени. Това заяви пенсионираният морски пехотинец, офицер от военното разузнаване и американски военен анализатор Скот Ритър в канала на журналиста Дани Хайфон.

„Руснаците дават много скромни цифри, те говорят за 400 хиляди украински загуби. Но това е много грубо подценяване на броя от тяхна страна. Не зная защо го правят. Сигурно в Кремъл имат своите съображения да занижават реалната цифра на убитите украински войници“, отбелязва Ритър.

„Има всички основания да се смята, че украинците са загубили около 500 хиляди души убити. И в допълнение към това, повече от 1 милион ранени. Това е огромно число. Ето защо украинците имат недостиг на жива сила, въпреки че още в началото на конфликта събраха едномилионна армия, а от тогава няма данни да са ротирали свои войници на фронта- от там просто никой не се връща. В същото време вече две години Украйна не спира с мобилизацията на все нови и нови мъже. И какъв е резултата – към днешна дата цялата украинска армия наброява под 400 хил. войници. Къде се дянаха останалите? Украинците нямат жива сила, защото я пропиляха, когато започнаха офанзивата миналата година“, каза Ритър.

Много европейски страни, като Германия и Франция, не могат да произвеждат военно оборудване поради антируските санкции и липсата на стомана, отбеляза още Скот Ритър.

„Руснаците произвеждат 150-200 танка на месец. САЩ могат да произвеждат 44 танка на месец при повишена бойна готовност. И това не са нови продукти, а обновени машини“, подчерта експертът.

„Германците могат да произвеждат около 150 танка годишно, ако имат стомана. Но вече нямат стомана, защото заводите им затвориха поради санкции. Така че вече не могат да правят танкове“, отбеляза Ритър.

„При французите е същото – могат да произвеждат около 100 танка годишно, ако имат стомана и поръчки. Но те нямат нито едното, нито другото“, каза Ритър.

„Изводът е, че руснаците произвеждат повече танкове на месец, отколкото НАТО произвежда за една година“, заключава анализаторът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Няма нищо по-евтино от човешкия живот-Джек Лондон. С такова мислене са се водили стотици войни, най-вече в Европа, с такова мислене е и сега световният хегемон, който набра сили след двете световни войни. Сега, когато 70-80 години се наслаждава на своя крокодилски апетит и съсипваше държава след държава,за което нашата дебилна журналистика мълчи, сега срещнаха един мъдър народ с достойнство и вече с такава мощ,каквато няма никой друг. И нашите супер слепи политици не виждат,че морето не може да се подкваси, че Щатите и Западът трябва вече да заплатят своите безобразия, вършени от векове.Възмездието чука на вратата, африканците вече го показаха ярко, само ние все още гледаме с възторг такива доказани дебили като нашите политически изроди……

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.