Руските войски са унищожили танк „Leopard“ с германския му екипаж. Ето какво разкри единственият оцелял немски войник.

Руските войски са унищожили предаден на Украйна танк Leopard с изцяло германски екипаж, съставен от военнослужещи от германските въоръжени сили, съобщи командирът на разузнавателна група, действаща в Запорожското направление, с позивна „Легенда“, предаде РИА Новости.

„Когато спряхме поредното им нападение тип „човешка вълна“ и заловихме (унищожения с помощта на ПТРК) Leopard, ние се придвижихме към изгорената машина. Там установихме, че водачът на танка е тежко ранен, а останалите са загинали. Механикът първоначално беше в безсъзнание, но после като се свести и ни видя, започна да крещи „nicht schiessen“ (не стреляйте)“, съобщи пред РИА Новости командирът на групата.

„Заловеният механик на няколко пъти заяви, че не е наемник, а войник от Бундесвера, както и целият екипаж на машината. Цялата му танкова рота е в Украйна – около 200 войници. Дали на фронта има и други немски подразделения – не знае“, добавя руският командир.

Разузнавачът уточнява, че докато германският войник е получавал първа помощ, той е назовал бригадата си и нейното местоположение.

Както добавя командирът, наложило се е да прекъсне разпита на боеца на Бундесвера по молба на лекаря от разузнавателната им група, тъй като механикът е загубил много кръв, раната му е тежка и има опасност за живота му. Разпитът ще продължи, когато състоянието на немският военен се стабилизира и той отново е контактен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Реват за освобождение, като през 1945 г. Сега Лавров да го хване този за ушите и да го изправи пред ООН.

    • То дойчовците са като нас, яко окупирани от военни бази на британохазарската хунта, така че способните да мислят там, наистина и те като нас се надяват на освобождение.
      Продалите се на сатаната, които по европата са около 30-60% са си за трепане, а не за ООН-главната сатанинска квартира, която ни заличава.

  2. Когато Щолц говори на немски с конете, моите деди на български писували. Дойчланд цените малко паднаха и навири опашка, ала пущуните по улиците скитат и обарват всакоя германка на всякоя възраст

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *