Протест в София срещу нелегалните мигранти

Масиран протест срещу нелегалните мигранти се проведе в София в градинката пред храма „Свети Седмочисленици“. Акцията е в резултат на случаите от последните дни на проявено насилие от арабски мигранти срещу български граждани.

Протестът, в който взеха участие над 2 хил. души е под надслов „Вън мигрантите от София“ е организиран в социалните мрежи, а зад него стоят младежки организации.

Участниците се обявиха и за сваляне на евроатлантическото правителство на „Сглобката“, което по думите им проповядва еничарски спрямо българите глобалистки политики.

Исканията им са за пълна забрана за допускане на мигранти у нас, а наличните незабавно да бъдат екстрадирани.

Един от участниците коментира следното:

Вървят си група български младежи и девойки по Витошка. Изведнъж някакви надъхани араби започват да заграждат момичетата: „Хабиби, ела с мен, дай да те прегърна“. Нашите момчета им казват да оставят момичетата на мира и да си продължат по пътя. Арабите им скачат на бой и ги пребиват. МВР след това: „двете групи са се познавали и конфликтът е от личен характер“. „Запознаването“ в случая е станало около 30 секунди преди да започне боя, а поводът за „запознанството“ е, че ония са тормозили нашите момичета. Върховният замисъл на йезуитите от МВР е хората да си помислят, че това е някакъв сблъсък от битов характер, все едно няколко ученика от едно училище са се сбили за красивата съученичка. А истината е , че случайни и вероятно незаконно пребиваващи в България араби със съмнително криминално минало са нападнали български младежи, вероятно за да им демонстрират това, което те интерпретират като „доминация на енергичните и жизнени мюсюлмани над пасивните и плахи европейци“. А тия номерца и словесни гимнастики на МВР ги гледам всеки ден в Туитър от американските полицаи, когато някой мигрант, негър или транссексуален направи някое тежко престъпление. Последното беше нашумял случай, когато незаконен емигрант изнасили и уби американско момиче, а случаят беше описан от медии и полиция така: „Той вероятно е изпаднал в паника от това, че девойката се е съпротивлявала и го е ударила“ (един вид – изнасилил и убил я е при самозащите). Американската полиция отдавна се е превърнала в политическа и тежко идеологизирана силова структура на либерализма и глобализма, нашата очевидно също върви по тоя път.

Видеоклип от протеста Виж Тук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Нали се цивилизовани европейци с велики евроатлантически ценности, що така не сакате да ви бият, еб@т и колят. 35 г. гласувате за терористите от нато и джендърхалифата, пък сега след като България е най-добре в 5500 годишната си история, цъФти и връзва, след като най-накрая беше освободена от Руското робство, пак сте недоволни…..

  2. „Зачестилите случаи на агресия между мигранти и българи в столицата изкараха на улицата над 500 души в столичния квартал „Овча купел“ с искане за осигуряването на спокойствието в районите около бежанските центрове в столицата.
    Исканията на организиралите се столичани около бежанския център във вторник вечер включват: да се засили полицейското присъствие около бежанския център, да се изгради система за видео наблюдение в района, както и да се започнат действия по преместване на самия център извън квартала.“

    Как мазно се манипулира отново така нареченото население на България с искания – извън нашия квартал, извън софия …….. тинтири-минтира, за да се успиват шЕбеците и да им стоварят милионите главорези в малките градчета и селца, за да опразнят цялата територия от българи….

  3. А бе хора вий не разбрахте ли вече че трява трепане да има бре…тия африкански цигани барабар с тия дет ги докараха.Само с кръв ще се оправят нещата/ Ама споко..още малко остана и Руснака ще влезе в източна Европа

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *