Плажен Скандал ВЗРИВИ България и Гърция! Гръцки Полицай НАРИТА БГ. ИСЛЯМИСТКА С БУРКА! Българско НПО призова за Нов Закон: Да Плуваме ОБЛЕЧЕНИ ДО ЗЪБИ! Виж Тук:

Луд скандал избухна и разтърси Гърция, където местно ченге изгонило българска мюсюлманка от плажа, като не й позволило да влезе в морето, облечена със специалния си костюм, наречен буркина.

Ислямският плажен костюм „буркина“ покрива цялото тяло на жената, като се виждат само лицето, китките на ръцете и ходилата. Подобни гледки – на омотани в черни буркини жени, се срещат все по- често в Източна Гърция, където живее смесено население от мюсюлмани и християни. И където много български турци от села и паланки всяко лято се юрват на плаж, облечени до зъби. Но кой знае защо същите на българското море се изпружват по бански, сливат се с тълпата и никой не ги знае какво изповядват.

После тази история придоби комичен и глупав аспект, защото гръцкото ченге се оказа невинно! Такъв случай – с изгонване на мюсюлманка от плажа, нямало. Измислил си го местен журналист от Кавала, за да вдигне падналия в летните горещини тираж на вестника си.

Но това не попречи в гръцките и българските сайтове да се развихри бурна полемика. Намесиха се и  депутатите   Мустафа Чолак и Илхан Мехмет. А у нас и в Гърция хора, изповядващи исляма надигнаха луд вой, че в двете страни системно се нарушавали човешките права на мохамеданите. За капак, гръцки юрист предложи безплатна защита на изгоненото от плажа семейство, каквото всъщност не съществува.

Бурята се развихри неслучайно. Мюсюлманите се борят за правата си, без никой да им ги нарушава. Целта им е да респектират Европа, да й вменят, че ще живеят по своите си ислямски правила, без някой да им се меси. Защото в противен случай веднага ще го осъдят. Така близо петте милиона бежанци и още няколкото десетки милиона „стари мюсюлмани“ на Стария континент вече надигат глави и налагат собствените си ретроградни обичаи.

Интересно обаче, ако в някоя арабска страна тръгнеш по блузка с деколте или минижуп, дали няма да осъмнеш в ареста? Или не дай си Боже, се изпружиш на плажа по монокини – често срещана и обичайна гледка в Европа… Направо не ми се мисли какво ще последва. Особено като се има предвид, че в Саудитска арабия хората с различна сексуална ориентация ги бесят по дърветата…

И какво излиза?! Ние чинно се съобразяваме с обичаите на страната, в която отиваме, а гражданите мюсюлмани нашите закони ги нямат за нищо… и си правят каквото си поискат.

А в Западна Европа вече се случват страшни неща: Стигнало се е дотам пациенти от санаториуми в Швейцария, Германия и Франция масово да се оплакват, че мюсюлманките, които доскоро се топяха в лечебните басейни по бански, сега са започнали да влизат вътре направо с шалварите. Което предизвиква гнусливи реакции. Защото банският няма как да е мръсен, понеже се облича само за процедурата, докато шалварите са целодневна дреха и никой не знае чисти ли са, или притежателката е решила докато лежи в басейна и да си ги припере.

Две култури се сблъскват челно в Европа, а трябва някак си и да съжителстват. Но тази кауза май е пердута, защото едната култура е млада, силно агресивна и няма проблем без повод комплексарски да пищи за нарушени права. А другата е уморена, прекалено толерантна и търпи всякакви изстъпления. Европа е на път да приеме за даденост дори мюсюлманския обичай, позволяващ на мъжете да опипват всяка жена на улицата, ако според тях е облечена предизвикателно. А предизвикателно за тях е всяко облекло, извън бурките.

Стокхолмския синдром на Европа достигна до такива измерения, до такъв мазохизъм…, че в Барселона след атентата хиляди испанци излязоха на протест в защита на бежанците.

Още по-опасно е, че ислямските общности в Европа се капсулират. От години. Само в Брюксел вече има два огромни квартала-гета, където живеят само мюсюлмани. Там християнин трудно може да бъде срещнат на улицата. Така е и в други големи градове.

Никой не прави опити за интеграция, никой не приобщава пришълците.

Не е ли логично, когато си отишъл в друга държава, да бъдеш така добър да спазваш нейните правила на живот, а не да налагаш своите? И при всеки опит да бъдеш интегриран – да пищиш, че ти нарушават правата?

От този процес първа май ще пострада Меркел. Защото Ердоган нареди на своите 10 милиона турци в Германия да гласуват против нея.

Мигрантите изобщо не са политически безобидни, защото те вече определят и политиката в съответната европейска държава. Защото след като получат гражданство, получават и избирателни права.

Европа е на колене. Вече не се знае кой от къде ще извика: „Аллах акбар“ като начало на поредния кървав атентат. Но отсега се знае кой завбъдеще ще диктува цялата политика на Стария континент.

Толерантност? Да!

Но трябват и закони. Строги закони! Еднакви и задължителни за представителите на двете религии.

Иначе толерантните ни деца скоро ще ходят с бурки… Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Предо 30 години когато се заселих в южна Калифорния ми беше противно да гшедам как мексиканките влизат в океана с дрехите си.Мъжете се. оглеждаха като бесни фа зърнат гола плът на другите жени от плажа. Сега в 2017 виждам че вече и те се явяват с бански костюми на плажа.Но с мръсна бурка поела праха на пътищата е немислимо.

  2. За огромно съжаление бурките се опитват да се налагат навсякъде. На мен и съпруга ми ни се налага няколко пъти да плуваме в басейн с тези жени, облечени и развяващи дрехи и забрадки в басейна. Беше в Канада, Монреал и беше ужасно. Не можехме да се оплачем, защото официално им бяха разрешили:))) ???? И никой не се интересуваше от мнението ни и на останалите хора, ползващи басейна по традиционен бански костюм с години. Резултата беше плачевен, защото басейна започна да затваря много често за хмм “почистване“Хората, работещи там ни казаха, неофициално, че нивото на бактерии и замърсеност е над допустимото ниво..и трябва да се чисти много по-често..И никой не го обяви официално, но е ясно защо микробите са много над допустимото за къпане ниво:))) Преместихме се да плуваме в друг басейн. За сега там няма буркина фасо:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *