Наистина ли все още има нормални хора, които го харесват!

Ти го питаш къде са безследно изчезналите над 100 милиарда по време на неговото управление, защо 12 години няма никакви реформи, защо мафията и разни крадльовци са превзели институциите, защо МВР е пълно с мутри, а България дефакто вече е американска колония… а в отговор той ти вика, че имал информация как „некви ай-ти специалисти“ ще „му откраднат изборите“.

Това е горе-долу всичко, което трябва да знаете за Борисов и неговото отношение към държавата и народа. 12 години ни управлява един завършен социопат, който открадна от оголелия и обосял народ много повече, отколкото може да изхарчи, задълбочи неравенствата, деградира морала на хората, опропасти бъдещето на поне две идни поколения… и сега държи да му благодарите.

Наистина ли все още има нормални хора, които го харесват?

Наистина ли все още има разумни хора, които ще гласуват за него?

Наистина ли все още има хора, които не разбират в какво блато ни е натикал и продължава да ни държи там?

Е, надяваме се поне да ви е станало ясно защо децата бягат от страната. И защо бягат дори децата на политиците и други мастити бизнесмени.
А като ви е ясно, защо пак се каните да гласувате за същото? Защо?

Спокоен ден за размисъл и спокойна съвест след това, клети избиратели на ГЕРБ!

От екипа на Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ВСИЧКИ ОБЩИНИ ПОЛИЦИИ АДМИНИСТРАЦИИ ПО ВЕДОМСТВА РАЗДУТИ СА ГЕРБ НАД 700 000 ТЕ ГО ВРЪЩАТ ЗА ДА ЗАПАЗЯТ МЕСТАТА СИ

  2. Нормални хора !!?? Такива няма на тази територия от векове , от много векове.Тук е територия на Идиоти , малоумници ,,страхливци , простаци , пияници , необразовани , кухи боклуци , крадци , убийци , измамници , завистливи и злобни човекоподобни .

  3. Това, че той е крал не означава, че е нормално да му бъдат откраднати изборите. Ако има достатъчно хора, които да гласуват за него, не кражбата на избори е начина той да бъде отстранен от властта. Да не говорим, че тези, които се очертават като втори Продължаваме Подмяната – също идват за да крадат. ББР ги чака с отворени обятия. Сега ГЕБи ПП ще се надпреварват в кражбите. На всички ни честито.

    • Да откраднеш от крадеца не е грешно, това е Божие наказание, но да осъдиш някого за престъпление, което в бъдеще може да извърши, е грешно.

  4. Изродът мери със своя арщин. Години наред със своите храненици и подлоги крадеше, купуваше и преиначаваше изборите, а след това най-нагло се думкаше в гърдите че пак е първи. Просто трябваше да му спрат и конфискуват парите и щеше да се кротне. Тогава нямаше да има нито медии да търчят да го показват и да публикуват простотиите му, подлогите и хранениците му щяха да се изпокрият и светкавично за да търсят нов господар, а циганите даже ще правят гюбеци на нови раздавачи на социални помощи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.