Митака от „София ден и нощ” ВИЛНЯ С ДЖИП В МАГАЗИН – ГАЗИ КЛИЕНТИ! + СНИМКИ Виж Тук:

Добре напомпаният мускулест мачо, който изпълнява ролята на  Митака от „София ден и нощ“,  нахлу с джип в столичен хипермаркет в квартал „Сухата река“.

Убити и ранени не е имало, тъй като „джипът“, с който татуираният актьор Кристиан Кирилов джиткал из магазина се оказал… пазарска детска количка, в която хлапетата се возят, докато майките я пълнят със стоки.

Най-голямото „дете“ обаче се оказал самият мускулест дангалак, който влизайки в магазина да си купи цигари и… много храна, решил да се позабавлява по нестандартно – малоумния начин… Но предизвикал паника сред управата и посетителите в хипермаркета.

Начинът на забавление на татуирания и самозабравил се шегаджия допаднал единствено на децата и част от персонала, които го заобиколили за неизбежните селфита.

Кристиан Кирилов не дошъл в хипермаркета сам, а с неизвестно на широката публика момиче. И за да покаже яко тяло и да се запаси с необходимите му протеини, грамадният актьор натряскал количката си с продукти догоре. Десетина опаковки яйца и още повече тарелки с пилешко месо, буркани с месни консерви и всякакви други „деликатеси“ от този род, попаднали в пазарската „количка-джип“ на фитнес маниака. И съответно много тоалетна хартия, която след всичката храна видимо ще му трябва.

Това якият актьор наричал „диета“ за влизане във форма след празниците. Ако има истина в тези му думи, то човек може да си представи какво е ял по Коледа и Нова година.

След кратка разправия с охраната на магазина, палавникът отнесъл само няколко забележки, раздал много автографи и си направил селфита с всички желаещи дами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.