Менталният упадък на Байдън създава тежък хаос и у нас. Безродните български политици ни връщат към мутренските времена

Америка не трябва да има президент, който не знае какво е подписал. Хората на власт трябва да бъдат отговорни за това, което правят“, казва Сиймор Хърш. И допълва, че истинският позор не е само на Байдън, но всъщност на хората около него, които продължават да държат фактите в тайна, а самия Байдън в ролята на пленник. Най-близките приятели на американския президент от Демократическата партия установяват, че на практика не могат вече да се свържат с него, защото той не е способен да отговори дори на телефонните им обаждания.

Хърш цитира приятел на Байдън, който е получил обаждане на президента преди доста време, от което е станало ясно, че Белият дом е в пълен хаос, а самият президент е помолил за помощ. Въпросният приятел обаче е споделил, че по-скоро би ходил всеки ден на зъболекар (на процедура за коренови канали), отколкото да работи в Белия дом. Менталният упадък на Байдън е толкова силен напоследък, че Хърш поставя в публичното пространство съмненията дали изобщо Байдън би могъл да издържи, да премине през една кампания за президент.

Цялата тази съзнателно поддържана политическа нефелност в ръководството на доскорошния световен хегемон, безразсъдната подкрепа на няколко войни с цел да се крепи максимално едно вече невалидно и умиращо господство създава тежък хаос в Европа и в частност в България.

Деинтелектуализираната и дехуманизираната българска богаташка прослойка дерибейства в държавата в пълния смисъл на думата! Тази прослойка не се интересува как да съхрани държавата, как да я преведе през трудния период така че да не се разпадне до загуба на фактически суверенитет. Тази прослойка е неграмотна, безродна, чалгализирана, просташка!

Последното, за което мисли, е някаква си държавност, народ и прочее архаика. В хода на предстоящия сблъсък между имперското домогване на САЩ и паназиатската идея, която ще стане знаме на Китай и Русия, Европа ще бъде изтощена и разкъсана на идейни клъстери. България бива подготвяна за контролирана територия по най-лесния и естествен начин, чрез подход през инструменталзирано етническо малцинство. България дори може да се превърне в лост към разбъркване на Балканите. За да няма консолидация на Източния фланг.

Времената, които идват, не са добри. България има спешна нужда от силна, фокусирана, разумна и интелигентна ръка! А не от разпокъсване, ограбване и безпомощно властово присъствие. За съжаление вместо да се обединят, изправени пред опасността, безродните фигури в политическата ни тъкан, правят точно обратното. Ама наистина точно обратното! Върхушка от извличане, прегазване на законите, практическо безвластие, което скоро, мога да ви обещая, ще премине в тежък бандитизъм от порядъка, който познаваме от 90-те години – улично правосъдие, кланово поддържана сигурност, контрол през страха, съществуване по правилата на престъпните групировки, обща анархия и управление на държавата по почина на джунглата и бразилските фавели – чрез силата на оръжието. Всички това ще е маскирано фасадно както и сега апропо, като форма на некачествена, но все пак демокрация (псевдодемокрация), но всъщност ще става дума за домашна диктатура на две-три воюващи банди, под прикритието на „партии“….

Автор: Калина Андролова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Всичко това ако е вярно,то означава че,трябва спешно да се въоръжаваме!?Който не го е направил,да побърза защото утре вече ще бъде късно!Аз за себе си съм се погрижил.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.