Кой и с каква цел създаде Грета Тунберг! Истината е Злавеща:

Как едно болно шведско момиче стана лице на глобалистки проект, който най-подло използва борбата на екоактивистите за свои подли цели.

Коя всъщност е Грета Тунберг?

Грета Тунберг е най-известното болно момиче на планетата Земя. Но никой не събира пари за нейното лечение, медиците не се надпреварват да предлагат лечебни методи за заболяването й, а държавите не са готови да изпълнят последните й желания…

Вместо това се стигна дотам писъците на това болно момиче да се излъчат по целия свят от трибуната на ООН. Изкривеното лице и психопатичните маниери втрещиха дори онези, които все още се отнасяха снизходително към възмладата екоактивистка. Най-точната дума в случая обаче е „екофашизъм“ и обозначава метод, чрез който в името на преодоляване на реални или въображаеми заплахи за екосистемата на планетата, задкулисието възнамерява да жертва хората. И за тази цел прибягва до мерки, свързани с тероризма.

Грета Тунберг е 16-годиша тийнейджърка от Швеция, чиято бърза промоция като екоактивист започна през 2018 г. Тя спечели различни еко конкурси, получи купчина награди, а най-широко рекламираното й действие беше „екологичната стачка на учениците“, идеята за която беше предложена от екоактивиста Бу Бо Торен. Грета просто спря да посещава училище и протестира заради изменението на климата в шведския Риксдаг, като поиска от политиците в целия свят да започнат да спазват парижките климатични споразумения.

Но защо от десетките хиляди ученици, които с готовност биха се се разхождали по света в името на социалния активизъм, заинтересованите глобални икономически кръгове и медийната им машина избраха точно Грета за символ на войнствения си пи-ар проект с елементи на педокрация?

Работата е в нейната трудна диагноза – синдром на Аспергер в комбинация с обсесивно-компулсивно разстройство.

Грета страда от силно функционална форма на аутизъм – тя е обсебена от супер идеи, има лош контрол над себе си, връзката й със социалната реалност около нея е много лоша, лесна е за манипулиране отвън и в същото време притежава непоколебим фанатизъм. Това са все характеристики на заболяването й. С други думи, тя може да бъде използвана като таран и в същото време ще е защитена от критика, тъй като забележките за болестта й ще се възприемат като „политически некоректни“ и като дискриминация на човек заради недостатъци, които не са по силите му да коригира, т.е. като форма на расизъм.

И тук идва зловещата роля на онези зад кулисите – НПО-фондациите на либералния милиардер Джордж Сорос. Грета не само се среща с него, но според социалните мрежи го и поздравява публично с: „Честит рожден ден, дядо!“ (Дядото обаче бързо изтри поздравителния пост, за да избегне ненужните слухове.)

Въпреки че Грета може би е наистина загрижена за съдбата на планетата, нейното послание е внимателно изработено от онези, които я контролират, за да промиват мозъците на младите хора.

Накратко: Грета е лице на нова маркетингова схема и тясно координирани международни усилия на една верига от глобалистки фондации за „продажба“ на теорията за глобалното затопляне с цел внушаване на страх, паника и неотложност.

Класическо налагане чрез мерките на определен глобален дневен ред.

Повечето медии са собственост на шепа световни мегакорпорации, което силно улеснява глобалния елит да наложи конкретното си послание. А възходът на Грета е резултат от такова медийно налагане. Всъщност цялото й движение е доказателство за мощта на средствата за масова информация в днешния свят, които са в състояние да създават масови движения от нищото.

Програмирането на мозъка и нагласите чрез средствата за масова информация е особено ефективно при онези, които не са развили критично мислене – най-вече младите хора. И глобалния проект „Грета Тунберг“ беше насочен именно към тях.

Бащата на Грета Тунберг е актьорът Сванте Тунберг, чийто баща е актьорът и режисьор Олоф Тунбергг.

Майка й е известната оперна певица Малена Ерман, която през 2009 г. се превърна в знаменитост на глобалисткия музикален конкурс „Евровизия“. През 2010 г. Ерман беше обявена за Ховсенгерска (придворен певец) от шведския крал Карл ХVІ Густав.

През 2017 г. Ерман печели наградата на WWF „Герой на околната среда“ за „участието си в проблема с климата през последните няколко години“.

Около година по-късно 16-годишната дъщеря на Ерман беше забелязана да протестира пред шведския парламент. Започна перфектно замислената неолиберална глобалистка буря.

На 20 август 2018 г. Грета Тунберг седна пред шведския парламент с надпис „Училищна стачка за климата“. Четири дни по-късно майка й публикува книгата си „Сцени от сърце“.

Написана като „семейна автобиография“, книгата обсъжда различни въпроси като синдрома на Грета – на Аспергер, който Ерман описва като „свръхсила“. В един причудлив пасаж Ерман заявява, че дъкеря й Грета всъщност може да види иначе невидимият въглероден диоксид, излъчван от превозни средства и сгради. И стачката на Грета не остана незабелязана.

В деня на първата стачка беше публикувана снимка на Грета в „Нямаме време“, „социална мрежа за изменение на климата“. Страницата се управлява от Ингмар Рентзхог – специалист по финансов маркетинг.

Освен това Рентзхог е председател на Global Utmaning Board, мозъчен тръст, който „насърчава устойчивото развитие в социални, икономически и екологични измерения“. Global Utmaning Board е основан от шведския политик и икономист Кристина Персон, която е дъщеря на милиардерския политик и предприемач Свен О. Персон.

Подкрепена от тази машина Грета привлече медийното внимание в Швеция и седмици по-късно – по целия свят. След няколко месеца стачки, Грета загуби една година от училище, за да се съсредоточи върху „промените в климата“ и започна обиколка по европейските градове.

По време на тези събития една жена – Луиза-Мари Нойбауер беше плътно до Грета и я съветваше. Нойбауер е член на ONE Campaign- организация, управлявана от Бил Гейтс и Боно, чийто официален спонсор е въздесъщата фондация „Отворено общество“ на милиардера Джордж Сорос.

Чрез тези мощни връзки Грета изскочи на световната сцена. Тя четеше речи пред Европейския парламент, пред ООН и дори беше номинирана за Нобелова награда. Тя се срещна със световни лидери и известни личности по целия свят, включително и с папата.

А средствата за масово осведомяване превърнаха Грета в икона, която украси кориците на списанията по целия свят.

След като обиколи Европа, Грета се качи на кораб и отплава до Америка, където да говори от трибуната на ООН.

Грета стана „важен фактор“ в международната политика и превърна „глобалното затопляне“ в основен приоритет за западния свят.

Каква е точно ролята на Грета в тази голяма и дваж по-мръсна глобалистка схема? Грета е просто пешка. Тя се контролира от мощни хора и големи пари за насърчаване на конкретна програма. Програмата всъщност въобще не е за изменението на климата. Целта е изменението на климата да бъде представено и изкривено под специфичен ъгъл.

Ролята на Грета беше отлично определена от самата нея по време на речта й на (много елитния) Световен икономически форум: „Възрастните продължават да казват, че са длъжници на младите хора, да им дадат надежда. Не искам вашата надежда. Не искам да се надявам. Искам да изпаднете в паника. Искам да усетите страха, който изпитвам аз всеки ден.“

„Паника и страх“ – две думи, които винаги карат индивида да предприеме ирационални действия, базирани на отрицателни емоции. И този страх и паника се вкопчват в сърцата и умовете на младите хора, създавайки поколение, което е убедено, че светът гори. Това е целевата аудитория на Грета.

Грета е лице на мащабен проект, за да бъдат убедени децата, че „къщата им е запалена“. Тъй като децата поглъщат информацията, която им се предоставя, без какъвто и да е въпрос, този тласък създаде ново тревожно явление: Еко-тревожност.

Вместо да се радват на детството си, децата растат с чувство на ужас и предстояща обреченост. Изследователите вече свързват опасенията за околната среда със случаи на тревожност, депресия и дори самоубийство. Самата Грета съобщи това чувство по време на речта си в САЩ:

„Как смееш. Ти открадна мечтите и детството ми с твоите празни думи.“

Тези, които стоят зад нея, имат много по-мрачен дневен ред: Да създадат поколение деца, обзети от депресия, давайки на глобалния елит на Планетата картбланш за драстични мерки, вариращи от увеличаване на данъците, до отнемане на лични свободи. И нека не забравяме, основната цел на всичко това, което е и основната цел на елитните структури зад Грета е създаването на световно правителство, управлявано от световния икономически елит… и всичко това под благовидния педтекст „за борба с изменението на климата“.

И всеки човек, който се осмели да хвърли критичен поглед върху феномена Грета, веднага се сблъсква с реакцията: „Как смееш да тормозиш аутистично момиче?“. И „Ти си отрицател на климата“.

Става дума за мощна машина, която й осигури платформата, от която се търси контрол и подчинение, т.е. чрез създаване на стресирано паникьосано население, което в един момент само да помоли правителствата да решат проблемите на наднационално глобално равнище. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

 1. Коя е целта на тази статия всъщност? Да се вслушаме във воплите на едно момиче – болно от хронично заболяване, лесноподдаващо се на внушения и манипулации и прочие и прочие, но призоваващо света и господстващите над него изроди към замисляне и действия за спиране на самоубийството на човечеството чрез унищожаване на дивата природа на Земята или да припяваме на изтърканите вече дрънканици на същите тези изроди срещу обвинения и в защита на техните спонсори и командващи – в случая т.нар. „световен елит“ – бандата от генетични изроди, на които всъщност не им пука колко още ще живее планетата ни и дали и те ще измрат заедно с останалата част от човечеството! Те всъщност – като всички генетични изроди – искат да измрат, защото усещат, че са излишни и вредни на тоя свят, но искат да измрат заедно с всички други, които не трябва да умират, а да живеят и да докажат на Вселената, че и тук, на Земята, има достойни за космическия свят човешки същества, а изродите са отметени в небитието!!!

  • Помаков, соросоид гнусен, дето коментираш тук само когато статията оборва опорните точки на спонсора ти Сорос… забрави да споменеш в този твой пасквил „лошите комунисти“ та цирка ти да е пълен. Автората на статията е пределно ясен – някой използва и пренатяга темата с глобалното затопляне с цел да не позволи на развиващите се икономики от бившия Трети свят, дето сега набират яка скорост, иска да ги спре. Кой ли е този „някой“? Не са ли мултинационалните западни компании, които нямат нужда от конкуренцията на новите икономики от третия свят, които все повече подяждат печалбата на първите? И като обяснят тия „първи“ на хората по света че трябва повече екология, а за нея трябват инвестиции за милиарди в пречиствателни инсталации… такива милиарди, дето развиващите се икономики не могат да заделят… то развиващите се икономики на Третия свят стават аут ъв гейм и спират зда са конкуренция на западните икономики. Сега стана ли ти ясно, бе платена соросоидна помашка свиньо. Да ти е.а п.тката майна, рязано л.йно! Ало, админите на Скандално, трийте ги такива платени боклуци като тоя Помаков ли е, къв е?!?

   • Не му обръщайте внимание, не гъделичкайте егото му. Нека си пише, нека си излива глупостите. Просто не го четете, подминавайте го. Оставете го да си „говори“ сам.

    Не е нужно човек да е специалист, за да прецени, че това момиче е болно и някой го използва с престъпни цели. Няма лошо в борбата за климата, но не и да се стига до фанатизъм, не и да се насажда тоя ужас от бъдещето. Тая изкривена физиономия, пръскаща слюнки от трибуните, отблъсква. Налудничавото крещене, грубият език, животинските мимики, „виждането“ на невидими неща са симптоми на психиатрична болест. Жалкото е, че превърнаха болната Грета в … Във „фактор“, представете си! Нямам думи, чак Нобелова награда? На човек, който „вижда“ въглеродния диоксид? Който го е предложил, също е болен. Всъщност, такива „борци“ са „фактори“ само в определени глави, а те са малцинство.
    В краткосрочен план има много по-страшни неща, които биха могли да ни се случат. Трябва някой да крещи за тях!

 2. Не му обръщайте внимание, не гъделичкайте егото му. Нека си пише, нека си излива глупостите. Просто не го четете, подминавайте го. Оставете го да си „говори“ сам.

  Не е нужно човек да е специалист, за да прецени, че това момиче е болно и някой го използва с престъпни цели. Няма лошо в борбата за климата, но не и да се стига до фанатизъм, не и да се насажда тоя ужас от бъдещето. Тая изкривена физиономия, пръскаща слюнки от трибуните, отблъсква. Налудничавото крещене, грубият език, животинските мимики, „виждането“ на невидими неща са симптоми на психиатрична болест. Жалкото е, че превърнаха болната Грета в … Във „фактор“, представете си! Нямам думи, чак Нобелова награда? На човек, който „вижда“ въглеродния диоксид? Който го е предложил, също е болен. Всъщност, такива „борци“ са „фактори“ само в определени глави, а те са малцинство.
  В краткосрочен план има много по-страшни неща, които биха могли да ни се случат. Трябва някой да крещи за тях!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *