Камелия разори Люси Дяковска и я пропъди в Германия

Люси КамелияВ луди дългове била вкарана Люси Дяковска от бившата си любовница Камелия.

Макар бизнесът с техните две заведения да беше финансиран изцяло от Люси, за да осигури занимание и препитание на любимата и, кафенетата се водели на името на скъпата й Ками. Тя обаче не можела да се оправя със сметките, не можела да ръководи бизнеса и затънала.

След раздялата им певицата дала всичко на бившата си, оставяйки я сама да се оправя с работата с уговорката, че ще й бъде изплатена половината от вложеното в тях.

Люси няма да види никакви пари обаче, защото Камелия висяла със сериозни неплатени сметки към доставчици и цялото й счетоводство било пълна каша. Явно взимала пари от касата винаги, когато има нужда и не пресметнала, че разходите с повече от приходите. Това закономерно довело и до затваряне на двете заведения, а Люси останала почти без пари, защото вложила прекалено много в обзавеждането, оборудването, ремонта и в любимата си, която я предаде. Камелия с дни не си правела труда да отиде на работа, а се излежавала или посещавала козметици и фризьори.

Дяковска се ядосала и отсвирила не само бизнеса и вложеното в него, но и намеренията си да се върне окончателно да живее в България. Неотдавна тя отпътувала за Германия и заявила , че скоро не възнамерява да се връща, тъй като тази страна нищо не я задържа, освен огорчения и удари. „Люси си има достатъчно ангажименти зад граница, за да стои тук, да наглежда кафенета и да си губи времето с тях”, обясни неин приятел.

Наскоро звездата подари още 24 000 лева на Камелия от продажбата на апартамент в Овча Купел. Той бил записан на името на Ками и тя дълго крещяла, че иска цялата сума от сделката, но Люси й дала само половината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.