Ирина Тенчева Призна: Не съм Перфектна Майка! Често си Пошляпвам Децата! Виж Тук:

Ирина ТрИрина Тенчева призна,  че изобщо не е толкова перфектна майка, колкото другите си мислят, че е.

Надарена съм с благ и спокоен глас и всички смятат, че съм така уравновесена и вътрешно. Но въпреки това и аз имам своите нервни изблици. Вярно е, опитвам се да балансирам. Но никой не може да издържи да бъде спокоен, когато около него тичат три, а често и четири деца. Защото Ава на Иван често ни гостува, аз много я обичам и не я деля от своите, но все пак са четири.

Не си представяйте идилията как стоят и оцветяват картинки, или кротко играят заедно.

Като всички деца и те са буйни, имат собствено мнение, гледат да изкръшкат от задълженията си, капризничат, хитруват, забравят си домашните и… просто са си деца!

С благия тон съм до време. В началото се опитвам да ги накарам да ме чуят, да ме разберат, но разбира се това не се случва.

Тогава, без да се усетя, започвам да викам. Те се стряскат и временно мирясват. Но след малко отново започват. Докато не ми падне пердето! След това наказвам провинилите се и те изтърпяват наказанието си намусено. Често то е лишаване от някаква игра, от забавление или отказ да получат искана вещ. Има сълзи, сополи и обида! Но много често няма друг начин да се справя?

Вечер, като си легна, ми става гузно, обещавам си, че на другия ден няма да крещя след тях. Но нещата се повтарят. Аз съм майка на пълен работен ден, готвачка, възпитателка и в едни момент това може да те изнерви страшно.

За сметка на това с Иван Христов не си викали никога, разговаряли кротко, рядко имали разногласия, но ги разрешавали на чаша кафе. Той е мъжът за мен, почувствах го, още като го видях, твърди Ирина.

Във ВИП Брадър тя е просто като на курорт и въпреки скандалите между участниците, в които играе ролята на помирител, се чувства по-спокойна и си почива от вечната роля на майка по 24 часа в денонощието от десет години насам. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.