Издадоха се! „Ритон“ уговорили Кичка Бодурова да ги подкрепя преди старта на Брадъра

Ритон ядосаниКолкото повече време прекарват затворени в Къщата, толкова повече виповете започват да развяват кирливите си ризи, без да искат.

Номинираната Кичка Бодурова снощи трябваше да отговаря на преки въпроси на съквартирантите и  един от тях беше – вярно ли е, че са имали предварителна среща с дует „Ритон“, за да се наговорят как да се подкрепят в Къщата. Бургазлийката призна, че да – такава среща е имало. Дуетът имал концерт в Слънчев бряг, но който тя не отишла, но отдъхвала в същия курорт. Обадил й се Здравко и я поканил да се видят. Тримата знаели, че ще са заедно в Брадъра и дуетът предложил на колежката си да се подкрепят взаимно и да защитават честта на българската естрада. Уговорили си даже специални знаци, с които да се разбират вътре и да комуникират, без другите да ги чуят.

Няколко дни преди да влязат обаче, Катя й се обадила по телефона и казала, че уговорката им отпада, без да й даде обяснения защо.  Явно вече ритонците са намерили друга стратегия, която на нея не била ясна. Но тя запазила тайната за разговора.

Не сте ли приятели, попита я Кристина Димитрова. Не, просто сме колеги, отговори Кичка. Тогава защо те са спали у вас, когато са били на турне в САЩ, заяде я Кристина. Хотелите в Лос Анджелис са много скъпи, предложих им да спят вкъщи и те с радост се съгласиха. Постъпката ми беше просто колегиална. Освен това ги разведох на места, които не бяха виждали, хора сме, защо да не помогна, сви рамене певицата и няколко души в Къщата й изръкопляскаха.

Здравко и Катя наведоха глави, но не пропуснаха да пратят един изпепеляващ поглед към Кичка, че е издала голяма част от тайните им и ги е унижила пред останалите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.