ЗЛОКОБУРГ

Автор: Милена Върбанова

Вече заявих в статия и в коментари какво окултно зло ни докараха в ковчега от Кобург и защо го инсталираха „с военни почести“ като бомба с часовников механизъм в българската земя.

Това, че скелетът на Фердинанд „ще почива в семейната крипта на двореца Врана“ не ограничава действието на окултната бомба само в кръга на Фердинандовото потомство, защото дворецът и паркът никога не са били закупени от Кобургите, а са откраднати от тях – и всъщност продължават да бъдат държавна собственост. Следователно цялата ни страна и по-специално софийският периметър, скоро ще изпитат последствията от окултната провокация, която допуснахме с лека ръка  – срамното погребение на един извратен кохарски мегаломан и българомразец, който не е донесъл на България друго, освен беди.

Унизително ми е да слушам, че педерастът Фердо бил цивилизатор на моето Отечество. Че той го е „отворил“ за Европа. Истината е, че с Фердинанд в България нахлу интригантството, покварата и неприкритото полово извращенство. Някакви гнусни афери с шантонерки, за които малцина днес знаят, са свързани с името му. За ужасните политически убийства, чиито подбудител е кобургската лисица, също напоследък се мълчи. Колкото до европеизирането на България – то изобщо не е свързано с фигурата на постоянния клиент на виенските бардаци, а с натрупаната енергия на българското общество, която пет века е била блокирана от турското робство. С Освобождението тази енергия като през отприщен бент потича отново в естественото си европейско християнско русло и с много бързи темпове се реализира във всички посоки – икономика, образование, изкуство. Помислете – ако княз А.Батенберг бе продължил да управлява България или се бе случило чудо и вместо чужд принц начело на България бе застанал български политик от революционните възрожденски среди – нямаше ли Родината ни да влезе достойно в семейството на европейските нации? Разбира се, че щеше да влезе през парадния вход и да завоюва едно от водещите места. Маниите на Кобурга с мастодонтски обонятелен орган, но без верен политически нюх, не тласкат напред, а задържат развитието на България. Ако има с какво да го помним – това са двете национални катастрофи, в които този „храбър немски Бержерак“ ( както го нарича Смирненски заради огромния хобот ) вкара Родината. 

Помислете за пролятата напразно българска кръв, за живите късове, отрязани от Отечеството. Целта на окултния обряд на вкарването на мършата на Фердинанд обратно в България, е тази трагедия да се повтори. Сатанистите се стремят на всяка цена да унищожат белите народи, носители на най-древна култура, – и окултният метод е едно от важните средства за постигането на целта им. Защо ли? Защото не си даваме сметка за него.

Как в миналото хората са се предпазвали от всякакви бедствия – епидемии, войни и напасти по реколтата? Като са донасяли в своите селища мощи на светци, на велики царе и пълководци-победители. У нас вчера бе извършен точно обратният ритуал – какво хубаво можем да чакаме оттук нататък? Ще напомня, че самото име Кобург произлиза от древното понятие „КОБ“ – „змия“, откъдето идва красноречивото слово „КОБЕН“ – „съдбовен“ в лошия смисъл, мрачен, ужасен. ЗЛОКОБЕН.

КОБургът – и през 1887 и през 2024 г. – дойде в КОБЕН за България час. Гробът му ще поражда КОБНИ злини.

Собственият син на Фердо не му позволи да стъпи на българска земя след абдикацията. А днешната предателска измет широко отвори вратите на Родината за ковчега със змийска проКОБА.

Задайте си въпроса – защо тоя ковчег на Кобургския завет трябваше да бъде домъкнат точно сега в България? За какво е това бързане? За какво е цялата истерия в евроатлантическите медии да бъде реабилитирана една злоКОБНА личност? Кому хрумна да организира тая кампания и с каква цел?

Вярвате ли, че всичко това е случайно? Просто така – от скука?

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

 1. Не помня дори колко пъти съм писал, че няма как да живееш цял живот по законите на сатаната и да очакваш Бог да те пази и спасява.
  С това, което правим или нищонеправенето, сами си избираме съдбата. За съжаление, малко са хората, които чуват автори като Милена Върбанова.

  • Щом си вярващ, виж си самите заповеди, една от тях гласи „не си прави кумири“(2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.), а в случая си правите кумири от царя и му приписвате разни качества от свое име.
   И още нещо от същата тази библия, която учи да не вредиш на дедите си: „5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята.“

   • Благодаря изкуствено интелектче, че ми посочваш кой са ми е кумирате и изясняваш отношенията с родителите ми….
    Да ти давам ли съвети какво да …… правиш с майка си?

 2. Вече изразих мнението си по този въпрос. Но ще повторя. Вкарването на този ковчег в България е като да вкараш болен от проказа,с който да заразяваш масово. Става въпрос за духовна ПРОКАЗА, щото народът ни е така разделен, така озлобен един към друг както никога.Парите и жаждата за власт поквариха целия ни политически „елит“, разделянето на бедни и много богати не може да бъде преодоляно. Майната им на работещите бедни, майната им на пенсионерите, ако имат нужда от лекарства и медицински грижи, майната им и на всички останали, вперили очи в мобилните си телефончета.България вече е опразнена територия, където няма работна ръка, затова ще вкарваме всякаква човешка маса, за да печелят частните хотели и милионерите.

 3. Дедо на деда ми облажил от Кобур готския, с безплатин курс френски и финес, въпреки шкембето, доживотно поздравяваше с бон жуар

 4. Заровил съм се в мъдростите на Сократ и Платон-ДЪРЖАВАТА, възпитанието,оформянето на всеки човешки индивид е бъдещето на всеки народ.От 32 години у нас упорито се прави точно обратното. И не само това, масовото пушене, дрогите, порнографията и всичко останало ги довършват.При тях въпросът за справедливост,за човешко достойнство, за благородство не съществуват.Гледам ги Тафров, Джамбазки и колко други, не се наситиха, станаха милионери с една синекурна дейност и още искат.Това е духовната, непоправима ПРОКАЗА, която завладява и младите, затова няма стремеж не само към духовно усъвършенстване, няма стремеж към нищо освен към лесни пари.

  • Джамбазки повече власт няма да види, беше ми симпатичен, но ако сте гледали изказванията и поведението му в европейския парламент, ще видите, че този човек вреди с думите си, вместо да помага за решение на проблемите! Освен всичко това, той няма логическо мислене и е първосигнален. Иначе е симпатично момче, но не е за политика изобщо, да си гледа темата „Македония“ и се занимава с нея, тя му е любима, но не и да участва в политиката!

 5. Отвратителна гавра с паметта на хилядите загинали български войни в трите войни ентусиазирано посрещнати от народа с надежда за национално обединение и фатално проиграни от този извратен бездарник. Коварния му лицепрезмерен внук показва не по-малка грандоманщина и неугасим стремеж да запази някаква надежда и шанс за права и собственост върху отнетата му преди десетилетия държава. Този акт на всенародно решение през 1947г. е нанесъл на Симеон неизлечима рана загнояла до степен на неистова омраза към народа, предпочел свободата сам да кове съдбата си, вместо да търпи превземките и шантавите приумици на самовлюбен чуждоземец. С умишленото провокиране търпението на хората наглия Кобург, чрез неуместно вкарване на отживелици в бита ни, реализира отдавна планувано злостно отмъщение за разминаването му с короната и изритването му от страната. Отделно от това няма никаква мярка в падението и унижаването на управниците да приемат и задоволяват прищеввките на Кобуга подхранвайки алчността и манията на този обиден и озлобен на всичко и всички нереализиран монарх.

  • Презрян натрапник, отвратителен лицемер, долен подстрекател навиращ нежеланото си присъствие в живота и съзнанието на народа с коварната цел да запази някакво влияние от прокълнатото семе на извратения си предшественик. Ще приветствам всяка инициатива за изтръгване, изгаряне и разпиляване далеч от атмосферата ни на всякакви остатъци от цялата тази фатална за страната ни фамилия, посаждана преди век в свещената ни земя. Един своевременен референдум по тази тема би бил един уместен шамар както за този цар на нахалството така и за подлогите подкрепящи номерата на тази гротеска. Един почин за събиране и предявяване на „величествения типигьоз“ на мнения и писания с подобен заряд се надявам да има ефекта на скоротечна болест ограничаваща продължилото му твърде дълго присъствие тук.

 6. Една от божите заповеди гласи „не си прави кумири“(2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.), а в случая си правите кумири от царя и му приписвате разни качества от свое име.
  И още нещо от същата тази библия, която учи да не вредиш на дедите си: „5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята.“
  Не може една мумия да ви е виновна за делата, които други са извършили и българската земя е орязана не от него, а от други хора и обстоятелства. А този Фердинанд, е бил един бездарен нещастник и ми е все едно къде ще бъде погребан, но е оставил Борис, който спасява доколкото може хората в България, да не бъдат избити през ВСВ.

 7. Абе няма ли някоя, за да му направи един куп деца на Джамбазки, за да има с какво да се занимава и да няма време, да се занимава с глупости и политика?!

 8. Божи заповеди:

  2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.

  ––––––––

  5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.