Зеленски се оплака, че Западът не иска поражението на Русия

Западните страни не оказват достатъчно помощ на Украйна, защото не искат „поражението на Русия“ в конфликта. Това каза с горчивина президентът на Украйна Володимир Зеленски в разговор с украински журналисти. Думите му са цитирани от РБК-Украйна, предаде ТАСС.

„Смятам, че партньорите ни се страхуват Руската федерация да не загуби“, каза той. Той добави, че Западът смята, че подобно развитие ще доведе до „непредвидена геополитика“.

Украйна многократно се е оплаквала, че западните страни бавно и в недостатъчни количества доставят на Киев оръжия, а най-голям е проблемът с минималните доставки на системи за противовъздушна отбрана, ракети с голям обсег и… липсата на каквито и да е самолети. През април, след дълго забавяне, САЩ все пак одобриха отпускането на нов пакет помощ за Украйна в размер на 61 милиарда долара, отбелязва ТАСС.

Президентът на Украйна отбеляза, че Западът не го притиска да преговаря с Руската федерация, въпреки че „има подходящи условия за такива преговори“. „Партньорите ни не ни притискат, въпреки че ми се струва, че им се иска Украйна да започне мирни преговори“, добави Зеленски.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. зеленски, ТЪП НАРКОМАН И ЕВРЕЙСКИ БОКЛУК!
    Никой няма да преговаря с тебе. Ти си бита карта и за тебе спасение няма. Дори да намериш място на колесника на някой от краварските самолети ти си ПОКОЙНИК.
    Нямам понятие кой ще те убие:
    Дали Русия,която заради хилядите погубени животи ще те изрови и изпод земята, дали остатъците от честни хора от БИВША украйна – по същата причина ще те очистят или краварите ще те убият, като излишна и омръзнала им еврейска КУРВА.
    РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ЗАГУБИ!
    Губиш ТИ, който положи костите на милиони граждани на БИВША украина в краката на краварите.
    Много скоро краварите ще коленичат пред Русия, но тебе няма да те има, както и няколко милиона НЕВИННИ жители умъртвени ПО ТВОЯ ВИНА на територията на БИВША украина.
    Единствения достоен изход за тебе е:
    ДА ПОДПИШЕШ НЕЗАБАВНО БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯШ.
    Един евреин-клоун-наркоман-нацист по – малко и Светът става много по – добро място за живеене.Колкото по – малко останат такива като тебе, толкова е по – голям шансът Светът да оцелее.
    Да не забравяме, че ПРОКЛЕТИЯТ ти еврейски род, някога предаде Исус Христос.
    Предателството за пари си ви е в кръвта и генетиката.

  2. Хленченето на това лайно вече е нетърпимо. Чудя се защо и докога медиите по света и у нас ще продължават да ни занимават с това какво е казал и направил, да ни натрапват противната физиономия и пошли пози на този посредствен клоун. А най учудващо е с какъв мозък укрите са избрали и търпят този жалък наркоман да ги управлява докато съсипва страната и изтребва населението.

  3. Едно по-различно мнение.
    Определята, Зелето като наркоман, клоун и прочие и чакате той сам да се застреля. Няма да е бъде тая. Зелето по нищо не прилича – е да го кажа направо – на един мразен от всички Адолф. Адолф, като вижда с очите си, че е загубил и е осъзнал колко хора е погубил сам си е теглил куршума. От същото историческо време има и други сходни примери. Но зелето не е германец и няма да направи единствено възможното – той ще търси място на сянка. Правилно се очаква именно неговите господари първи да го – е ще го кажа направо – да го надупят. Файда обаче никаква – избитите няма да се върнат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.