Захарова: Русия няма да обсъжда Договора СТАРТ със САЩ, докато доставят оръжие на Украйна

Русия не възнамерява да обсъжда със САЩ Договора за съкращаване и ограничаване на стратегическите настъпателни въоръжения (СТАРТ), докато Вашингтон доставя оръжия на Киев. Това заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова в ефира на радио „Спутник“, съобщава ТАСС.

„Съединените американски щати възнамеряват да доставят още повече оръжия в конфликтния регион, в който Руската федерация е пряко замесена. Тоест, те ще доставят всички тези оръжия, ще насъскват киевския режим към още повече кръвопролития, ще отделят пари за екстремистка дейност, която се извършва под егидата на тези неадекватни хора на ул. Банкова (на тази улица се намира офисът на президента на Украйна – бел. ТАСС), а от нас се очаква да седнем на една маса с тях и да обсъждаме въпроси на взаимната сигурност, включително такива, които са в техен интерес?“, коментира Захарова.

Захарова подчерта, че Москва високо цени Договора СТАРТ, той отговаря на взаимните интереси на Русия и Америка, но трябва да има подходящи условия за обсъждането му. В понеделник руското външно министерство съобщи, че срещата на двустранната консултативна комисия на Русия и САЩ по СТАРТ, насрочена по молба на Вашингтон за 29 ноември – 6 декември в Кайро, се отлага за неопределен срок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. Точно така! С терор@исти и лъжци не се преговаря!
  Приятели- първото, което да направите е да върнете самоуважението си като народ!
  Да се свържете с корените ни- корени на човешката цивилизация и велики българи!
  Дърво без корен не оцелява. Всички ние сме програмирани и от десетки години сме част от експеримент- задължително да сме равни в емоциите си и да не изпитваме съпротива.
  Да спим в състояние на апатия.
  Не подценявайте това- това е жесток експеримент и програма. Това не сте вие. Това е насилствено приспаното ви съзнание. Това е подсъзнанието ви- манипулирано да спи чрез символи, картини, филми, телевизия, музика.
  Агресията е важна емоция, дадена ни за оцеляването ни.
  Бива здрава и нездрава.
  Нездрава е- да пречим на наш брат.
  Здрава е- когато ни нападат, имаме пълното право да се защитим! Пълното!
  Затова призовавам да събудите съзнанието си!
  Нека в дните преди Рождество Христово- имате цялата енергия да се свържете със Създателя.
  Смирение- за което не зависи от нас.
  И никакво Примирение- с това, което можем да променим.
  Бъдете благословени- изходът е ясен и нашия Господ е с нас.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.