Доналд Тръмп Преди Минути: ЕС Е МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ! Браво на Великобритания, че я Напусна! Виж Тук:

В интервю за английския вестник „Таймс“, президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви категорично, че излизането на Великобритания от ЕС е нещо много хубаво, което ще донесе големи изгоди за островната страна. Докато Британия беше в Европейския съюз, твърди Тръмп, за нея не беше възможно да прави доходоносен бизнес и вътре в страната, и извън нея, заради многото ограничения налагани от бюрократите в Брюксел.

Второто, което заяви безапелационно Тръмп бе, че Германия е превърнала ЕС в свой инструмент за политическо и икономическо влияние над страните-членки. Разбирай – над цяла Европа. „Вие гледате ЕС, а виждате само Германия и нейните интереси“, обяви Доналд Тръмп.

С това свое изказване, волно или неволно, новоизбраният американски президент призна, че „организацията“, наречена Европейски съюз, всъщност се опитва да унищожи икономиките, дори на такива мощни страни като Англия. И съвсем естествено, Англия избяга от ЕС, за да опази себе си. За да се спаси!

Има ли обаче кой да опази и спаси нас, българите?!

Икономиката на нашата страна бе тотално унищожена от падналия в плен на неолибералната догма германо-американски Брюксел и неговите български послушници Борисов, Плевнелиев, Митов, Лукарски и т.н.

Ние вече нямаме селско стопанство, нямаме промишленост, нямаме енергетика, нямаме износ… А на всичкото отгоре  Брюксел ни е забранил да създаваме търговско-икономически отношения с нашите традиционни партньори Русия и арабските страни.

В резултат на тази обмислена АНТИБЪЛГАРСКА политика, нашата държава рухна. И няма пари нито за социалната сфера, нито за здравеопазването или образованието, нито за армията или полицията.

Преди няколко месеца кабинетът „Борисов-2“ взе 30 милиарда заем, за да закърпи някак рухващата държава. Но докога ще стигнат тези пари?

Истината е, че никоя държава не може да се издържа само от данъци. Или от заеми. Колкото и данъчното бреме да се увеличава. Колкото и да стават скъпи примерно винетките или тол таксите. Затова държавите правят всичко- възможно и невъзможно, за да развиват икономиките си. Иначе няма как да финансират дори най-елементарните нужди на своите граждани.

Но нашите гербаджийски  „управленци“ нехаят и за икономиката, и за гражданите. Най-важното за тях е да се говори навсякъде, че Бойко Борисов е единствен и незаменим премиер на България, а другите за нищо не стават. За която цел всяка година ГЕРБ отклонява огромни средства от бюджета и захранва с тях медиите.

Доналд Тръмп в своето интервю каза обаче и още нещо: Че от съществуването на така наречения „Европейски“ съюз има полза само една страна – Германия. Тя е разпростряла пипалата си из цяла Европа. И се стреми да оглозга до кокал всичко, което е останало от икономиките на останалите евро-държави.

И веднага се натрапва аналогията с Германия отпреди 70 години. Онази – с пречупения кръст! С тази разлика, че девизът „Германия над всички“,  от политико-военен девиз се превърна в икономически такъв. Засега! Понеже, както казват французите, апетитът идва с яденето. И никой не може да прогнозира до какви безумия ще стигнат германските и американски политици и стоящите зад тях могъщи мултинационални корпорации, ако не се опитаме да ограничим влиянието им поне в България.

Но как малка и слаба България с разрушена икономика и армия може да стопира на своя територия разрушителната инвазия на световния капитал?

Родните грантаджии, и изобщо НПО-тата и политиците, бозаещи от чуждо виме, веднага ще кажат, че ние нямаме абсолютно никаква възможност да се противопоставим на корпорациите от ЕС и САЩ. А е и вредно за България, понеже през 2007 г. вече веднъж сме направили своя „цивилизационен избор“. Затова трябва сляпо и безропотно да следваме брюкселските нареждания.

Знайте обаче, че грантаджиите ви лъжат. На тях за това им се плаща. Споменатите мултинационални корпорации всъщност действат против българския национален интерес. Както и против интереса на която и да е национална държава по света. Същите вече почти успяха да унищожат икономиката ни.

Но точно защото успяха да ни унищожат, ние вече нямаме какво да губим. И трябва да се противопоставим най-решително на всеки опит за доунищожаване на страната ни. Просто нямаме друг избор, освен яростна и отчаяна съпротива. Ако искаме да се сдобием с някакъв шанс за оцеляване. Защото ако продължим послушно да изпълняваме антибългарските заповеди, шансът ни за оцеляване е нулев. А и само след няколко години вече ще е късно дори за съпротива!

И второ, ако ние като народ и като държава заявим твърдо своята позиция против ограбването на родината ни, против унищожителния брюкселски диктат, то има кой да ни помогне. Има кой да извиси глас в наша защита. Да сключи с нас спасителни за родината ни търговски и политически договори.

Всички знаем, че това е мощният славянски колос, братската нам страна – Русия.

Онова, което трябва да направим, за да получим подкрепа е съвсем простичко. Да поискаме помощ от Русия. На държавно ниво. Нашите държавници трябва да се отърсят от насадения им от Брюксел и Вашингтон страх да произнасят думата Русия. И да започнат възстановяване на традиционните ни икономически и политически отношения с Руската федерация.

ТОВА ИСКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ОТ СВОИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ. И ТЕ ТРЯБВА ДА МУ ГО ДАДАТ. ИЛИ… РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОСЛЕДВА РЕВОЛЮЦИЯ!!! Skandalno.net

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

 1. Анализ на “Булг-стратфор”

  Приятели,

  С избора на Д.Тръмп, не очаквам Войната на САЩ срещу Е.С. да спре… За сега… тя продължава нормално кърваво…!
  Фактите:
  1. САЩ и НАТО капитулираха политически пред Русия… и загубиха икономическото състезание с Китай.
  2. Е.С. иска САЩ да спре войната срещу него, за отнемане на африканските и близкоизточните му пазари, но… САЩ я продължават… и си търгуват с Русия и Иран…!!!
  (ръста е 17% за година…)
  3. Реалностите на войната.
  – Европейската Олигархия направи своя избор за ПАСИВНА СЪПРОТИВА и единствено Русия се бори за своите, а по този начин и за Европейските интереси.
  – Тоталната война на САЩ, срещу Е.С. премина към 3-ти етап – “Ескалация на войните в северна Африка, Близкия изток и Украино-Молдовското пространство, планирано и финансирано насочване на милионни тълпи емигранти, от зоните на американска “демокрация/окупация” в Ирак, Афганистан и Сирия, към Европа…”
  Принципа е:
  – “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”
  4. Началото:
  – Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ….
  (“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)
  5. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:
  – Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…
  – За да “разбият” европейските пазари, САЩ предизвикаха “Арабската пролет”, създадоха и въоръжават ИДИЛ и с наше оръжие боеприпаси, а гербаджийският външен министър Младенов им правеше срещи в Правец и им беше пръв ибрикчия…
  – С фашистки преврат, ръководен от Политическото разузнаване на държавния департамент, през февруари 2014г. запалиха Украйна.
  6. Ескалация
  – Освирепяване на войните в Северна Африка, Украйна, Ирак, Сирия…
  – Масиран терор, организиран от Политическото разузнаване на държавния департамент, но представен за действия на ИДИЛ и предизвикване на милионни тълпи от нелегални емигранти към Европа (дано Е.С. не “проспи” това…)
  – Налагане санкции на Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС и България (“Северен поток”, АЕЦ-Белене и “Южен поток”)…, и същевременно рязко засилване на американо-руската търговия…!
  – Военна окупация и изнудване на Румъния, България, Прибалтика и Полша и принуждаването им за пряко участие в украинската гражданска война…
  7. Действия в България:
  – Военна окупация и Ликвидиране на всички съпротивителни сили в “русофилска” България, чрез ниски доходи, финансово задължняване на страната и предизвикване на етническа криза…
  (дебелоочието на БНБ и мълчанието на прокуратурата подсказват, че КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…, а наглостта на ДПС и циганските барони е симптоматична…)
  – Чрез “Американски агент на влияние”, Плевнелиев, Митов, Кунева и Ненчев, американците целенасочено предизвикват политическо, икономическо и военно “хибридно”, (а на времето се казваше “комплексно”…) противопоставяне с Русия…!
  8. Последващи действия:
  – Запазване световното господство на САЩ…, чрез разпалване на войните в Сирия и Украйна от “ниска” до “средна” интензивност.
  – Американска икономическа (и малко военна) окупация на източна Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!
  9. Крайна цел на САЩ:
  – Икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!

  Извод – Тепърва ще се лее европейска и БЪЛГАРСКА КРЪВ… и едва ли България ще оцелее след тази Трета национална катастрофа…
  (ако сме луди да го допуснем)…!!!

  А най-кървавото още предстои…
  .

 2. Световните събития се развиват с голяма скорост. Америка, като че ли стои в основата на всичките тези катастрофи и нещастия които наблюдаваме. Всъщност Америка е една тояга в ръцете на малката група милиардери, чиято цел е унищожение на по-голямата част от населението на Земята, чрез войни, болести, глад и мизерия. Американските и европейските политици, са само едни пионки в техните ръце. Дали руските и китайските политици ще се превърнат в техни подчинени, предстои да видим. Също така загадка е, как ще се променят нещата след избора на Тръмп.

 3. Ако,бадат унищожени 50 Еврейски богаташи войните и революцийте ще спрат веднага,и на земята ще настапи вечен мир.

 4. МОЛЯ ТЕ ГОСПОДИ ПОМОГНИ МИ ДА ДОЖИВЕЯ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН МИГ ДА СМЕ ОТНОВО ЗАЕДНО С БРАТСКА РУСИЯ БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ ТОГАВА СПОКОЙНО МОГА ДА СИ ОТИДА НА ОНЯ СВЯТ ЗНАЕЕЙКИ ЧЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ ОСТАВЯМ ПОД ЗАКРИЛАТА НА БРАТУШКИТЕ А ТОВА ЗА МЕН ОЗНАЧАВА СИГУРНОСТ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.