Евгени Минчев лапва 50 бона, за да се весне във ВИП Брадър

Евгени Минчев ггЕвгени Минчев вече е един от сигурните участници във ВИП Брадър. Той ще си партнира с актьора Мариан Вълев-Куката.

От екипът на предаването  месеци наред склонявали Минчев да се съгласи да участва в доста гледаното риалити, като накрая той махнал с ръка и се съгласил да влезе в къщата срещу хонорар от 50 хиляди лева.

Екстаравагантният гей нямал намерение да остане повече от една седмица, или десет дни  в къщата, като се спазарил или да е вътре като гост, или да бъде изгонен с нагласени номинации от зрителите. Освен това той изредил пред продуцентите на предаването дълъг списък, с изисквания, от яденето, до обстановката и душевното му спокойствие,  който те трябва да изпълнят, ако искат светския хроникьор да влезе с цялата си прелест в “Образцовия дом“ и да забавлява зрителите с облекло и изцепки, хвърляйки в забрава поведението на Денди.

Всички участници вече са сигурни, като от самата продукция пускат  различни спекулации около имената на другите знаменитости, които ще се осмелят да се излагат срещу много пари. Говори се за писателката Ваня Щерева, за Влади Въргала, Коко Каменов, фолк певеца Фики, та даже и за Йорданка Христова.

Най-вероятно обаче част от имената ще бъдат изненада и ще станат ясни чак като слязат от лимузините и минат по червения килим. Сред загадките е и женското присъствие, но едва ли този сезон ще се намери подобен тандем  като Мира Радева и Ваня Червенкова, които буквално изнесоха предаването на гърба си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.