Добри Божилов по БНТ: Европа се Разпада! ЕС ще го напуснем или управляемо като Англия, или хаотично – като при разпада на СИВ

Добри Божилов по БНТ: Европа се Разпада! България ще напусне потъващия Европейски съюз или управляемо както Великобритания, или хаотично – като при разпада на СИВ. Бясната евроатлантическа цензура не успя да спре писателя Божилов да изрече скверната истина, че Западът си заминава. На БНТ им се наложи да го интервюират и изтърпят заради 10-те минути ефирно време в държавната телевизия, които му се полагат по закон, тъй като е кандидат за депутат. Вижте интервюто с Добри Божилов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Toz и той един папагал! Че то по-добре хаотично , при управляемото познай колко милиарда ще ни изнудят да плащаме

  2. Какво ще ти донесат труда и усилията за подготовка за разпадане или неразпадане на ЕС? Какво те топли това? За какъв чеп ти е да се занимавате с подобни неща и си губите времето?
    Гледайте вътрешните проблеми, демография, инфраструктура и ремонти, здравеопазване, образование, реален правов ред, премахване на бандитизма, корупцията, наркоманията; подпомагане на малък и среден бизнес, осигуряване на пазари за тях и т.н.!

    • Сорсоидните опорки не тука.
      Няма как да решаваш вътрешни проблеми, когато си колония и на колониалната робска администрация и се диктува отвън.
      Без разпад на джендърхалифата, няма кой да ни позволи да напуснем, тъй като мишето племе го е страх да пикае без да разрешение.
      Колониите нямат здравеопазване.
      Колониите нямат инфраструктура.
      Демографията и нейният етнически състав в колониите се диктува от господаря им.
      Колониите нямат нужда от образование.
      Колония и правов ред – дървено желязо малоумно изкуствено интелектче.
      Бандитизма в колониите е задължителен, както и всичко помагащо на еничарските власти да граби и СТРАХУВА народа.
      Корупцията в колонията е задължителна, защото без нея господарите не могат да си намерят „свестни“ туземни кадри.
      На британоворварските колонии е забранено да имат бизнес и пазари……. те са просто потребители.
      Така че адово изчадия си пускай опорките в медиите на баща ти сорос.

  3. Носителят на наградата „свободен електрон“ взе да влиза в час.
    Първо се гордееше, че бил в европейските мюсюлмански щати, после му се прииска да записва мъжете като жени, късаше ризи и обясняваше, колко по-хубаво било българите да имат евро вместо лев и там някъде се отказах да следя театралните му пошли изпълнения.
    Скоро го чух пък как щял да покани чужда армия да пази България, щото ние докато си върнем формата и създадем армия щели да минат 10 г.
    Тези, които ще гласуват с бюлетина №4 е добре да се запознаят с преференциите, ако този е водач на листа, че хич нещо не му е за вЕрване.
    Подкрепям анонимния, много по-добре е да се разпада още вчера джиндърхалифата.

  4. Не съм съгласен с употребеното глаголно време – “ Европа ще се разпадне“. Реално тя се разпадна. Една от най- ортодоксалните християнски държави – наша съседка от юг, прие смесените бракове. Германия прие употребата на марихуана. Примери още безброй. Нас ни натискат да приемем Инстанбулската – т.е да приемем джендър идеологията. Дадоха ни някакъв скопен Шенген – влизайте по вода и недейте мърка. Споря дълго в това число и с професори, каква е разликата между СИВ (ако все още си спомняте какво беше това) и ЕС. Някой решава вместо теб и ти трябва да изпълняваш. Сега ще ни набутат и зелената сделка и ще цъфнем в зелено защото две грозотии – Тунберг и Бербок са много „готини“ по тази тема. Крайния резултат е един и същ – ние ще го отнесем. Моля се това да се случи без простотиите на Тагаренко – поне това да избегнем. Както слме пред демографски колапс, жените ще трябва да плащат луди пари за генен материал. Но там има риск – купуват без да знаят какво – Пакистан ли, Индия лви , Кения ли – загадка!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.