Дарина Сарелска взимала 15 бона на месец да Реже Глави! Вижте заплатите на останалите тв манипулатори. Цифрите ще ви изумят!

Шефката  „Новини и актуални предавания” в Нова тв  Дарина Сарелска  взимала 15 бона на месец, за да следи колегите си изкъсо и да дебне да не излезе някоя лоша дума срещу властта.

За космическата й заплата не знаел никой, защото ведомостите се пазели в тайна. Когато обаче беше обвинена от разследващия журналист Васил Иванов в жестока  цензура, слагачество и сервилно обслужване на интересите на политическия и съдебен елит у нас, Сарелска  направи няколко нескопосани опита да се оправдае, но не успя. Тя забърка в схемата приятели, роднини, кметове, но  никой не застана зад гърба й, а телевизията направи дежурното си изявление да я защити, след което млъкна.

Други нагаждачи в Нова се опитаха да измият калта от името й, хвърляйки я върху бившия си колега, обаче опитите им бяха скалъпени набързо, неубедителни  и фалшиви и се получи обратен ефект.

Сега главният цензор на Нова е в доста деликатно положение. От началото на седмицата Дарина не  ходи на работа и никой не знае защо. Едни говорят, че си е взела отпуска, други, че е в болнични, а трети са дочули, че е имал доста неприятен разговор с шефовете си и е решила да се покрие, докато бурята се размине.

Бурята няма как да се размине и грешката е на самата цензорка. Тя е трябвало да разбере, че прекаленият натиск върху Иванов ще ескалира срещу самата нея и срещу медията. Журналистът е бил прекалено гневен, прекалено ядосан заради  спрените материали, а и всички знаят, че има доста чепат и непримирим характер. И може да избухне. Както и стана. Пък шефката му проспала реакцията на наранения и обиден мъж.

Сарелска е била и щеше да бъде удобна за телевизията, ако не беше разлаяла кучетата. А сега шефовете й се чудят какво да правят и как да замажат скандала.  Новината, че Васил Иванов отива да работи в „Шоуто на Слави“ тотално ги е изненадала и сега явно ще трябва да се лишат поне временно от верния си Цербер, за да не разлайват допълнително кучетата.

Възможно е и да я пратят на друга работа, но след като скандалът утихне.

Дамата, която се изживяваше като фелдфебел на новинарите, сега е в немилост. Тя даже се депресирла и не само не се е вясвала цяла седмица на работа, но е изтрила и профила си във Фейсбук, за да не чете критиките срещу себе си.

Според клюките в нюз рума, тя контактувала единствено с приятелките си Ани Цолова и Генка Шикерова и то само по телефона. Те пък са поели функциите и  управляват вместо нея новинарския отдел. На всички любопитни обясняват, че Дарина била преуморена и се нуждаела от малко отдих. Истината е, че е депресирана и силно изплашена да не изгуби работата си, която й позволявала да коли и беси и да търгува с власт и влияние.  За което пък прибирала по 15 хиляди на месец, извън бонусите.

В Нова явно плащат доста добре, докато играеш по правилата и не се издъниш.

Излезе таен списък със заплатите на  манипулаторите от екрана. По 8 хилядарки заплата взимат Ани Салич, Ани Цолова, Генка Шикерова и Виктор Николаев, показва справка във ведомостите. Допълнително се плащат и пари за командировки и репортажи. Лора Крумова и Галя Щърбева захлебват с по 7 бона на месец, Даниела Тренчева и Николай Дойнов с по 6500, а останалите топ водещи и топ репортери между 4 и 5 хиляди.

Лоялността към медията, сервилността и затварянето на очи видно имат висока цена.

Но после трябва да се плати.

Ако нечия съвест се събуди и проговори!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

 1. Преди, по времето на комунизма, на журналистите в комунистическите страни им се казваше какво да пишат и говорят. Те може да си мислят едно, но са длъжни да пишат друго. По тази причина те не бяха толкова убедителни. Докато на западните журналисти се дава пълна свобода, но собственика на медията ги подбира по това какво мислят. Така че, западната преса беше много по-успешна в промиване на мозъците. От тази статия идвам до заключението, че в България още не са се научили да промиват мозъците. Но тълпата е така объркана, че няма нужда да й се промива мозъка. А да се харчат толкова много пари да се цензурират журналисти е излишно. Чисто и просто уволняваш журналиста който не се подчинява, или не мисли „правилно“ и назначаваш друг на негово място.

 2. Четирите тъпи селски кучки от снимката,да ги пуснат на джихадистите, да им се израдват! Тгава може и да изчезнат наглите им усмивчици от грозните им селски мутри. Макар, че кой знае, може пък и да им харесат рязаните! Кучката от кокала, бяга ли?

 3. та нали това е целта на телевизиите да лъжат народа и прикриват мошеническата дейност на управляващител

 4. От този сайт сезираме Министерство на правосъдието
  Специално за Даниела Тренчева
  тясно свързана със серийният убиец Сиси. Журналист със заплата-6500лв.Която си позволи във ефир,да си направи
  гавра със паметта на убитите от убиеца хора! Преди време ! А наскоро даде
  трибуна и на дилърите му. Пак във нейното
  предаването „Ничия земя“.
  Тази женица колко ли рушвети
  взима от убиеца ,за да настройва общественото мнение?
  И как точно тя се сдоби със
  тези поръчкови записи ?
  Разследвайте и контактите със серийният убиец Сиси .
  Ще ви стане мнооого интересно!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.