Волен Сидеров влезе на разпит в полицията с призива: „Да живее България!“

Волен разпитДа живее България! Да живее „Атака“! Да се борим заедно срещу мафията и наркобароните!

С тези призиви  от импровизираната трибуна  Волен Сидеров се обърна към насъбралите се поддръжници на атакистите, преди да влезе  в столичното следствие за разпит. Лидерът на националистите не отиде с наведена глава, а гордо извика, че ще брани интересите на България и няма да се остави да бъде смачкан. А идеите за „чиста и свята“ република да бъдат смачкани от американските подлоги и слугите на соросоидите.

 Импровизираният митинг на националистите  изпрати своя кумир и вожд до вратите на сградата на Националното следствие, която буквално бе окупирана от полиция.

Очаква се днес Волен Сидеров и Десислав Чуколов да бъдат разпитани, а след това задържани за 72 часа, Наблюдатели смятат, че това може да предизвика безредици край сградата около Главна прокуратура, тъй като в социалните мрежи вече се организират под предлог, че демокрацията у нас е смачкана и ни управлява скрита фашистка диктатура.

Според юристи, на Сидеров ще бъдат повдигнати две обвинения – за хулигански прояви, примесени  с цинизъм /незнайно какъв/, когато нахлул в НАТФИЗ  и за извиване китките на студентка, която му правели снимки с мобилния си телефон  в нощта на 25 октомври, когато атакисти влязоха в театралната академия да преследват пласьор на наркотици. Така и не стана ясно какво са правили студентите в неделя късно вечерта в сградата, когато тогава лекции и упражнения няма.

Само един въпрос имаме към господин Цацаров. Ако сега Сидеров е нарушил по някакъв начин закона и е влязъл във висше учебно заведение, защо няма предявени обвинения към нито един от така наречените „ранобудни“ студенти, които не само нахлуха в Софийския университет, но и два месеца незаконно го държаха обсаден и затворен, пиейки, правейки оргии вътре, чупейки имущество на висшето учебно заведение и пречейки на над 10 хиляди студенти да завършат семестъра и да си вземат изпитите.

Защо това не бе определено дори като хулиганство? Или наистина у нас се мери с два аршина?

Малко по-късно стана ясно, че Волен и Чуколов наистина ще бъдат арестувани за 72 часа.

https://youtu.be/_r2umLOvWKI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.