Вижте кошмара, който преживя 18-годишна германка, насилена от арабски мигранти на площада в Кьолн!

Мишел, която ограбиха и опипваха в Кьолн

18-годишната Мишел от Кьолн застана  пред немската телевизия N-TV  и разказа за ужаса, който изживяла точно на Нова година.

Тя и приятелките и  били нападнати от около  30 загорели  мигранти, които са гаврили с тях пред очите на хиляди хора.
Час преди полунощ  бяхме на гарата в Кьолн, отивахме към  реката  да гледаме фойерверките. Забелязахме тълпа  мъже как стоят на гарата  и  ни наблюдават с блеснали заплашителни погледи. Видяхме, че са мигранти, но решихме, че им е интересно как посрещаме Нова година. Но още щом се смесихме с тълпата на площада и шоуто започна, мъжете ни наобиколиха. Между 20 и 30 чужденци застанаха от двете ни страни и буквално се хвърляха като зверове върху нас. Протягаха ръце, щипеха ни жестоко, опипваха ни навсякъде, стискаха жестоко гърдите на някои момичета, опитваха се да бръкнат под дебелите ни поли и да ни свалят гащите. Ние се разпищяхме, но наоколо всички пищяха от възторг от шоуто и никой не разбра, че сме нападнати и викаме от ужас.

Като видели, че няма да намерят помощ, Мишел и приятелките й се хванали за ръце и започнали в редица да се изнизват от обсега на нападателите. Някои от момичетата плачели от страх и унижение, други се свивали, но с много труд успели да се измъкнат. Чак когато се отдалечили на безопасно разстояние, установили, че от джобовете и чантите им е измъкнато почти всичко. Липсвали документите им, портмонетата, парите, мобилните телефони, даже и цигарите. Опитали да намерят полицаи да се оплачат, но не намерили такива в голямата тълпа.

Заради липсата на пари и документи, се наложило да се прибират вкъщи пеша, като изживели още по-голям кошмар по пътя. Непрекъснато им се привиждали мигранти, които ще ги сграбчат.

На 2 януари Мишел и няколко от аверките й подали сигнал в полицията за това, че са станали жертва на обир и на сексуално посегателство. Там видели, че има още доста жени с жалби.

Беше отвратително. Разбрах, че са нападнати над сто момичета, а едно е изнасилено. При това на площада сред хиляди хора към нас се отнасят като към проститутки. Не можем да живеем вече нито миг спокойно в собствената си държава, твърди Мишел.

В Германия четвърти ден текат протести срещу политиката на Меркел по бежанските въпроси. Групи във Фейсбук искат оставката й, жени излизат на митинги, мъже заплашват с гражданско неподчинение.  Страната обаче продължава да приема мигранти. Меркел се чувства майка на прииждащите араби, а не на собствения си народ, коментират вбесени германци.

https://youtu.be/eAmlQU99zCg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.