Ванко 1 издал на Валери Божинов всичко за рогата му

Николета Ванко1Близкият приятел  на вече бившето семейство Божинови – Ванко 1  бил  в основата на гръмката раздяла между Николета и Валери Божинов.

Рапърът поискал от футболист пари назаем, за да си купи нов автомобил. Божинов казал, че няма нищо против да помогне, но обяснил, че трябва да попита жена си, защото тя направила така, че за финансовите въпроси винаги да се допитва до нея. Точно тук обаче Николета стъпила накриво.

 Плеймейтката надменно отказала да дадат  парите на Ванко и така си навлякла сериозния му гняв. Бившият рапър веднага се вбесил на жената, на която помагал във всякакви  ситуации и дори бил параван за изневерите й. Засегнат на чест и гордост, той решил да разкаже всичко на Валери, за да си отмъсти на капризната му половинка.

Разбира се, първо обсъдили  Николай Михайлов. Ванко не пропуснал да разкаже на съпруга на Ни Ло кога, къде и как благоверната му се е срещала с вратаря. Той дори го светнал за случай, когато моделката го излъгала, че заминава за Гърция, а всъщност била във Варна, за да се усамотят  с Михайлов за няколко дни инкогнито.

Ванко 1 вече се бил навинтил и издал всички тайни на Николета, сред които имало афера с една от известните политически фигури у нас,  бизнесмен – земеделец  от Варна, както и кратка авантюра с Жоро Бирмата просто за спорта.

Ужасена, Николета, започнала да моли мъжа си да останат заедно. Всеки от тях да прави каквото си иска, но да  няма официален развод, за за няма клюки и да остане  имиджът й да омъжена дама  с идеално семейство. Този път Божинов не се съгласил с молбите й и заявил категоричното си решение за край на отношенията им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.