България е на кръстопът – Война или Мир! Титанична битка на Посолството срещу силите на мира – Ще победи този, който първи пречупи заложника Борисов! (С ВИДЕО)

България е на исторически кръстопът – Война или Мир! Свидетели сме на титанична битка на Посолството срещу силите на мира – От едната страна са Американското посолство с огромната му агентурна мрежа от политически партии като ПП, ДСБ и ДБ, НПО-фондации, медии и солидно военно присъствие в страната ни, а от другата са Президента, старите политически партии БСП, ДПС, проксито им ИТН и Възраждане. В битката са още Главния прокурор и шефовете на службите. Ще победи този, който първи пречупи Борисов! Свидетели сме на безспорно най-драматичния момент в най-новата българска история. Вижте забележителния анализ на последните гръмовни събития у нас в две видеа на журналиста и писател Добри Божилов. След което вижте и третото видео – интервю с Магдалена Ташева, която потвърждава: Готвят ни за пушечно месо!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/3SigqtgfrQo

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lnqEr2SK10E

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ifgqPfyGMhE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

 1. ПРОПУСНАЛИ СТЕ НАЙ-ВАЖНИТЕ ИГРАЧИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ЦРУ ПРОТИВ ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ–-ДПС НАЙ УНИЩОЖИТЕЛНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ.

 2. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ! ИМАШ ОБИЧТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !
  НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ТЕ ЗАМЕНИМ !
  БЪЛГАРСКИЯ АРОД НЕ СМЕ С УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СЛУГИ НА НАТО ЕС САЩ СОРОС ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ !

 3. ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ !
  БЕЗ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

 4. “България – новата Палестина ?

  Чудите се защо сме бедни, защо унищожиха икономиката ни, защо корупцията процъфтява, защо от българските ресурси се облагодетелстват чужди корпорации, защо не се предприемат реални мерки за справяне с демографска катастрофа… Отговорът е много прост – ЗАЩОТО ИСКАТ ЗЕМЯТА НИ! И единственият начин да я получат е, като принудят много от нас доброволно да я напуснат, поради лошите условия за живот, които са създали чрез политическите си пионки, а с останалата в България малка и разединена част от българите лесно ще се справят.

  След 1989г. е стартиран планът за разорение и изгонване на българите от България. През 2001г. вестник „Труд“ публикува интервю на народния представител Георги Тамбуев относно плана за преход към пазарна икономика Ран-Ът, изготвен от Националната камара на САЩ. Тамбуев твърди, че това е план за разорение на българския народ, като описва част от документите, които са му били предоставени.

  Единственият български премиер, противопоставил се на този план е Жан Виденов, който е свален от власт чрез преврат, организиран от друг проводник на плана Ран-Ът, финансовия спекулант Джордж Сорос, предизвикал хиперинфлацията 1996-1997г., благодарение на която много българи загубиха спестяванията си.

  След идването на власт на Иван Костов, планът е задействан с пълна сила. Той предвижда по време на прехода населението на страната да бъде намалено до 5 000 000 души , голяма част от интелектуалния капацитет на страната да изчезне под формата на “изтичане на мозъци”, а останалата в България човешка маса да бъде доведена до състояние, в което да не може да се съпротивлява на предвидените реформи. Всичко това, наред с останалите точки от секретната част на плана към днешна дата са вече изпълнени.

  !!!
  През 2004г. Американската търговска камара нарежда да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват земята ни! Промените в Конституцията са били извършени под натиск и с писмено указание, внесено в деловодството на парламента! Писмото е адресирано до: зам. председателя на парламента Камелия Касабова, с копие до посланика на САЩ Джеймс Пардю, посланика на Израел Авраам Шарон и посланика на Турция Хайдар Берк, и са в интерес най-вече на Турция и Израел – две страни, които усилено изкупуват земята ни чрез подставени лица от дълго време!

  Продажбата на земя на чужденци е сериозна предпоставка за накърняване териториалната цялост на държавата и въпреки че изменението на Конституцията, касаещо държавното устройство изисква свикване на Велико Народно събрание (чл.158, т.3), националните предатели я променят с обикновено такова, поради “условията, произтичащи от присъединяването на РБ към ЕС”, а самият договор с ЕС е противоконституционен, тъй като изисква промяна на формата на държавно устройство и вече не е ясно федерация ли сме, конфедерация ли сме, но със сигурност вече не сме унитарна държава! А щом ЕС си позволява да ни заплашва със санкции, ако не продаваме земята си на чужденци и ние нямаме нищо против този шантаж, е най-добре в Конституцията ни да бъде записано, че сме васална държава!?

  Особено мнение на конституционния съдия Живан Белчев по к.д. №3/2004г.
  !!!
  „Постепенно и методично българският етнос ще бъде изтласкван от закупените и прилежащите към тях земи, а настанилите се там етноси в недалечно бъдеще ще поискат обособяването на автономни териториални образувания.“

  Още преди престъпното изменение на Конституцията, българските земи започват да се изкупуват масово от чужденци чрез подставени лица и смесени фирми, които не пласират произведената продукция в България, а изнасят всичко навън. За сметка на това българите ядат все повече вносни боклуци. В Югоизточна България и Родопите се настаняват трайно турски фирми, Югозападна България и Добруджа се разпродават на ИЗРАЕЛСКИ фирми… Какви мащаби е достигнала разпродажбата на България към днешна дата можем само да гадаем.

  В началото на ХХ век, въз основа на решение на Петия ционистки конгрес Еврейският национален фонд започва да купува големи площи земя в Палестина. Последствията са ясни за всички.

  !!!
  Но дали България ще е новата Палестина?

  У нас се купуват терени, върху които се строят скъпо струващи жилищни комплекси от затворен тип. За такъв проект за над 5000 души, подобно на анклавите, които евреите строят в арабските земи, разкри бившият кмет на Пловдив в периода 1990-1991г. Николай Смолев и бивш управител на ВиК Пловдив /2001-2004 г./, уволнен заради отказ, в качеството си на управител да издаде разрешително за строеж на въпросното селище. Заради тази своя позиция Смолев и бил преследван и съден през годините.

  Дали до няколко години Израел вече няма да го има и затова масово купуват земята ни и не само нашата или пък действат по плана Калерги, който не крият, а най-нагло пропагандират мултикулти в Европа, не е ясно, но е факт, че еврейските апетити към България са огромни.

  Да не забравяме и думите на бившия турски президент Тургут Йозал: “Рано или късно отново ще завземем България, но този път ще я купим.”

  Резултатите след почти 30 годишно демократизиране – много българи бягат към големите градове или чужбина, а стотици села са обезлюдени. Но гробарите на България имат решение и за това – ще предлагат българските села за продажба на чужденци и междувременно ще ни обогатяват генофонда чрез Глобалния пакт на ООН за миграция.

  Как ни отнемат територията без да воюват с нас… Изглежда парадоксално, как ние днес доброволно се отказваме от тази завещана ни земя срещу хартийки, а нашите деди са я пазили с цената на живота си! Тази земя, която всеки метър, всяка педя е напоена с кръвта на нашите предци…. Дано не разберем какво сме имали чак когато го изгубим!

  Google изтрива Палестина ? Трябва да поговорим за Израел !

  ПО ТЕМАТА

  (юни, 2011 г.):
  “Преди дни Мирослав Найденов отиде на официално посещение в Израел, за да предложи за продан 1 млн. декара от Държавния поземлен фонд.“

  (септември 2012 г.):
  Мирослав Найденов към израелския премиер Бенямин Нетаняху: “България ще даде на еврейската държава най-важното – земята и водите си.“
  !!!
  румен радев назначи за министър-председател човек (?) (или твар), лично ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЛ това, как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя.

  Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя.

  !!!България се разпродава: Израелски фирми изкупуват минералните ни извори!!!”

  Източник: thebulgariantimes

  П.П. Промените в Конституцията ни да се изкупуват българските ни земи и води са противоконституционни- не е свиквано Велико Народно Събрание.
  Съответно да бъдат анулирани и земите и водите ни да бъдат върнати на българския народ!

 5. България се намира в голяма опасност- не само физическата война в Украйна.
  Докато фокусникът с едната ръка ни отклонява вниманието, с другата- физически, духовно и противокунституционно обладава и превзема българските земи и води.
  Остава му само да “изчисти” българите от изконните им земи.
  Не се подлъгвайте, не си продавайте бащините къщи и земи. Битката е вътрешна-не толкова външна.
  Да си ходим по селата и земите, те искат да ни концентрират в бетонните концлагери- където по-лесно ще ни приключат.
  Време е да се разследват продателите на България.
  Дотогава- да правим каквото зависи от всеки един от нас и да погледнем по-далеч от носа си.

 6. За ужас на “приятелите” ми: понеже навремето си нямах село и ходех на селото на братовчед ми- израснал в идеалния център на София.
  Не спях по цели нощи от вълнение- че ще яздя магарето Пена.
  Никога няма да забравя аромата и чистотата на домашно изпраните, с домашен сапун, изгладени и колосани чаршафи на баба Гина.
  Както и аромата на селските мекици и баничка.
  Съчетани с кадифената зелена трева пред рекичката, в която плуваха патета с малките си.
  И не на последно място- бойния тракийски кон магарето Пена!
  Която хвърляше къчове, мяташе ни, но ние не се отказвахме- да бъдем индианци!

 7. Моля, ако привърженик и защитник на възрожденците има информация какви действия са предприели срещу завоюването и превземането на българските земи и води от други държави- да ни информират.
  Лично на мен такива действия не са ми известни.
  Затова чакам адекватна информация.
  За действията на коце и сие говоря.

 8. Докога ще се реве у нас за руското влияние,за дългата руска ръка.Няма по-дълги ръце от американските, прегърнали цялото земно кълбо с военните си бази,със самолетоносачите си, с доларите и със НПО-та си.Ние не сме на кръстопът, А ПРЕД ПРОПАСТ,към която ни тикат толкова ВИДИМО, не от Москва,а от т.н.наши стратегически съюзници. Толкова тъпота и лицемерие, толкова платено зомбиране, гледайте последното интервю на проф. Иво Христов при Васил Василев. Прогнозата е страхотна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *