Британски разузнавач: САЩ се нуждаят от глобален хаос, за да оцелеят и да продължат да грабят света (С ВИДЕО)

Съединените щати са империя, която е толкова богата, защото краде от целия останал свят. През последните години обаче света се променя драматично и те до голяма степен загубиха предишните си инструменти за ограбване на останалите държави. За да оцелеят като империя, САЩ трябва да предизвикат някакъв голям световен катаклизъм, който да разбърка картите на конкурентите им Русия и Китай и да им даде шанс да се върнат в играта. Такъв катаклизъм са войните. Съединените щати днес се нуждаят от хаос, за да не загубят хегемонията си. Това заяви бившият британски дипломат, екс офицер от MI6 и настоящ директор на  Conflicts Forum – Аластър Крук в интервю за Ютюб канала „Judging Freedom“.

АНДРЮ НАПОЛИТАНО, водещ на „Judging Freedom“: 
Защо Съединените щати дадоха съгласието си на Украйна да използва американски нападателни оръжия за удари по мирни жители в Русия?

Аластър Крук, бивш британски дипломат и офицер от британското разузнаване MI6: От отчаяние. Съединените щати се нуждаят от хаос, за да не загубят хегемонията си. Нужна им е много кървава светкавична война, която обаче Путин отказва да им даде. Виждаме, че Русия постига целите си с минимално количество жертви, изтощавайки Запада. Русия казва на Запада – „Ако е нужно, ще воюваме така и 10 години – за нас не е проблем“. Западът обаче няма това време, защото процесите в света работят срещу него и икономиката му се срива.

И тук трябва да ви поправя. Съединените щати не просто дадоха съгласието си да се използват американски нападателни оръжия за удари по цивилни жители в Русия. Всъщност САЩ изстрелват и насочват тези ракети. С удара по плажа край Севастопол буквално стигнахме до самия ръб на ядрения конфликт. Много тежка провокация, която обаче издава и крайно отчаяние.

Понеже Русия не се поддаде на досегашните провокации, Вашингтон достигнаха до самия ръб с надеждата все пак това да доведе до нещо. Знаете ли, в състояние на отчаяние… Говоря за конкретна касти в Съединените щати, защото обикновените американски граждани, както и европейските, не искат война с Русия, или с Китай, или с когото и да било другиго. Но в Америка се базират елитарни кръгове, които доскоро владееха света и сега отчаяно искат да запазят хегемонията си. И в момента те виждат само един начин да постигнат това – техния обичаен: „разделяй и владей“, създавай хаос, за да заграбиш нещо от този хаос. А ако можеш накрая и да се наложиш над останалите. Това е мотивът на финансовите барони, които са част от Дълбоката държава на САЩ.

Отделно: Цялата плодородна земя на Украйна, почти цялото зърно, принадлежи на американската компания BlackRock. Зеленски продаде цялото зърно и цялата земеделска земя на BlackRock и още две големи корпорации. Сега украинската земя е собственост на американските корпорации. Те също имат интерес от тази ситуация.

Третият играч са фирмите от военно-промишлен комплекс. Те са крайно заинтересовани от ескалация на войната в Украйна и от разпалването на нови войни. Това винаги им е носило огромни печалби не толкова от пряката продажба на оръжия, колкото от възможностите, които им се отварят за ограбване на съответните държави.

Те вече я ограбиха Украйна, но това не им е достатъчно. Сега искат да я оглозгат, включвайки се в схемите по нейното следвоенно възстановяване, след като спечелят войната — на това разчитат. Но силата на тези глобалистки елити намалява прогресивно и аз мисля, че те вече няма откъде да вземат толкова ресурси за този мащабен проект – имам предвид да спечелят война срещу Русия и за последващите операции.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. СЛЕД ТАКЪВ МАТЕРИАЛ СЛЕЗТЕ ДО ГНУСНОТО НИВО НА СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ ОТ В.СЕГА. ИЗВАДКА“ От душата на Радев бликна пропутинско миролюбие, а гърдите му се изпъчиха от патриотарска гордост, колкото да постави под въпрос съюзническите задължения на България в Европейския съюз и НАТО.Президентът дотолкова се опияни от мисли за собствената си значимост, че игнорира парламентарна среща на НАТО, чийто домакин бе България. Вместо да се срещне дори само протоколно с дошлия в София генерален секретар на НАТО Йенс Столтенберг, той отиде в Будапеща да си говори с унгарския премиер Виктор Орбан срещу колективните усилия на Алианса да помага на жертвата на Путин. И ТАКИВА ГНУСНИ БИСЕРИ ИМА НАВСЯКЪДЕ.фРОГ НЮЗ „Естонският премиер: Трябва да покажем, че пътят на Украйна към НАТО е необратим“ Абсолютна необходимост е преди започване на третата световна война в Украина да има поне десетина американски военни бзаи.

  2. И от янките имало будно, но… Ще трябва да се справят с врага отвътре. Няма да е лесно.

  3. Дали, пък, не са и бледите спирохети по-католици и от папата?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.