Браво, Радостине! Гледайте интервюто на Карбовски с Човека, който Пусна Записа и ВЗРИВИ Евро-Атлантическата Кочина! (С ВИДЕО)

Какво спечели Радостин Василев от разгласяването на ЗАПИСА?
❓А какво загуби?
❓Защо го направи?
❓Какво получи в замяна?
❓Какво следва?

Гледайте интервюто на Мартин Карбовски с Радостин Василев и чуйте отговорите му от първо лице.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lPdY8CEcCAw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

 1. Два сорсоидни изрода се радват един на друг, докато избиват продажното и мъртво българско племе и превръщат децата му в джендъри и сексуални роби на негрите.

 2. В крайна сметка, политиката е свирепа война на идеи и всеки който повярва в идеята на враговете ни го чака нищо хубаво.
  Приятна вечер и продължавайте да вярвате в спасители, пророци, терористи ….

 3. FUCKEU,не се впрягай досущ като анонимния, не го смесвай задължително със всички, щото и ти се приравняваш с него.Радостин направи нещо много полезно, но бърза да прави заявка за нов политически проект, което показва, че действията му си имат персонална подбуда, да тръгне и той като Стефан Янев и много други по стълбата към партийните върхове.

  • Нещо не се сещам за оня списък в турското посолство, когато няколко хиляди български агенти са дадоха на врага и изчезнаха безследно, да имаше осъден за държавна измяна. Главите на някой от тези хора работещи за България бяха намерени върху капака на коли ….. а предателите получиха държавно финансиране, депутатски места, министерски кресла….
   Нито някой мрънчи за това , нито видяхме осъдени за държавна измяна. 2–3-4-5-10 примери да ти давам ли?
   На където и да тръгне тази британоварварска мижитурка, няма как да го последвам.
   ––––––––––
   Българинът неще и неще да си признае, че е РОБ.
   Българинът не прави разлика между колония и държава.
   Шебеците живеещи в колония се наричат роби, колкото и да не им е приятно, това е истината.
   Туземците във всяка колония имат съдбата на роби, пък ако ще да вярват, че живеят в най-щастливият от всички светове с най-великата демокрация – като велик европеец.

 4. Съгласен съм с тебе бе човеко,мисли какво да се прави.Той и Ботев ни нарече идиоти,Славейков-мърша, а проф.Христов дебили. Виж един от умните у нас Валентин Вацев в Поглед, виж отново какво се организира в петък, доброто и светлината трябва да победи, подай ръка и всички зедно.

  • Е аз дори не мога да мечтая да се доближа до такива гиганти и затова не наричам истинските българи с подобни епитети, а само тези дето вредят на България.
   Че започнаха да стават дразнещо мнозинство.
   ––––––––––––––-
   Ти с какво ще пътуваш за софия и има ли други пловдивчани с теб?

 5. Хора,не разбрахте ли че,докато не се пролее кръв на тази територия нищо няма да се случи!И аз не го искам така да става,но друг изход няма!

  • Това повтарям от години де. Ние живеем в тотално измислена демокрация. Кой велможа ще се лиши от титлите и богатството си в полза на народа безкръвно?

 6. Абе аз ще пътувам утре за София,но не знам дали ще успея да се довлека до митинга.Няма да съм с моя кола и не знам дали ще успея.

 7. Мерси за поканата.При мен вече е уговорено.Ако искаш към 6 часа може да се видим до фонтана в центъра само трябва да носиш някакъв знак за да те разпозная,аз нося каскет,като Гешев, БЯЛ.

  • Разчитах на един приятел да дойде, но отказа, а сам не ми се пътува. Така че отпадам.
   Иначе писах в другата новина, че приемам поканата, само драсни къде и кога.

 8. Митингът утре ще е в 8 сутринта,така че за всички от други градове,участието става проблематично.Вече писак къде,фонтана пред кметството.Ще се дегизирам и със слънчеви очила.

 9. Благодаря ти Марто, Разпознах още преди седмица качествата и потенциала на Руди, мотивите му, отвращението му и намеренията му за напред. На Руди желая развитие като това на Възраждане същата значимост и авторитет. Дори очаквам в бъдеще да се допълват и благородно да се състезават.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *