А фронтът, Фронтът бавно пълзи на запад!

Западът ще предизвика разширяване на географията на СВО

Автор: Дарена Георгиева

Пряко участие на армиите на европейските държави в “такъв или такъв” случай с неясни формулировки. Планове за въвеждане на наборна армия в най-богатите страни в Европа. Отворено разрешение за поразяване на всякакви цели с всяко оръжие, включително градове в Русия…. С реалния контрол на най-модерните оръжия от самите им производители – европейците.

Позволиха си, да. Прехвърляне на ракети, самолети, бомби. Пряко участие на “инструктори” в обучението на резерва на украинските въоръжени сили директно на територията на Украйна. Планове за сваляне на руски ракети от територията на съседни страни, с надеждата, че ще проработят. Планове за тотално превъоръжаване с препратки към директна война с Русия “след няколко години“. Пълна подкрепа за репресивните методи за вкарване на живо месо в армията на Бандера. Яростно отричат окончателно изгубената легитимност на самия този режим.

Авторът: Дарена Георгиева

Защо на демокрацията й трябват избори, ако тя воюва с руснаците?

Защо Балтика, Полша и Румъния се нуждаят от сигурност, ако там живеят много хора и те също могат да бъдат хвърлени под руска пързалка?

Политиците на западната цивилизация са готови на всякакви престъпления, само и само да направят поне нещо с все още бавното, но напълно неудържимо руско настъпление. Всичко е заложено на бандеровците и поражението не може да бъде допуснато. На всяка цена!

В тила хората открито се събират като добитък. И се опитват да направят бойци от тях. Моралът на такива части се различава рязко от жизнерадостната готовност “да убиеш всички, да вземеш всичко“ в първите месеци на СВО. В същото време няма шанс да спечелят. Както и шансовете просто да държат позиции, където руснаците започват да атакуват. И градушка от авиационни бомби, няколко хиляди на месец, все повече и повече всяка седмица. И от това няма спасение.

Наближава все повече и повече моментът, когато пропукващият се фронт ще трябва да бъде закърпен чрез вкарване на десетки хиляди подготвени, обучени и оборудвани войници. Вече няма никаква връзка с местното население. В противен случай фронтът ще пълзи на запад, все по-бързо и по-бързо. Самата перспектива за подобно развитие на събитията – за което беше предупредено в самото начало – ужасява западните политици.

Днес тези фигури съвсем открито, без задръжки, обсъждат как и под какъв предлог да въвлекат следващата държава в тази война. Поне една!

Руската армия гледа на всичко това и продължава методично да изпълнява задачата си. Същите луди, които планират световен пожар, открито казват, че руснаците само са се засилили. Цялата идея за “отслабване на руската армия чрез подкрепа на Украйна“ отиде на вятъра. Руската военна индустрия достига нови нива, невиждани от времето на Съюза, опитът на бойците и командирите, натрупан през тези две години, просто не може да бъде измерен. Контрамерките са избрани за повечето големи западни оръжейни системи. Никой в ​​Русия не иска следните държави да участват във войната, но …

В същото време, ако западните политици вземат това решение, руснаците отдавна са готови за това. И политически, и икономически. И, разбира се, военно-технически. И тогава ??? “Ние, казват те, не сме страна в конфликта, ние просто доставяме килотони оръжия, обучаваме последователите на Бандера, снабдяваме ги с разузнавателни данни, изпращаме им войници и им наливаме пари”- пак това ще казва Западът..“ „Не, нито една страна, никога!”, казват те, “не се идентифицираме като воюващи страни, ние просто изразходваме всичките си ресурси за войната и това е всичко.”

Рано или късно това абсурдно лицемерие ще приключи. Те вече не експортират в този режим. Или губят, или открито ще трябва да се бият. Вярно е, че Украйна ще приключи във всеки случай и при всеки сценарий на последващи събития. Съдбата на Украйна обаче никога не е притеснявала никого на Запад.

Преди две години беше заложено най-важното за Империята на лъжата. Правото да ограбваш планетата, да решаваш кой да е демокрация и да живее и кой да е диктатура. Кои ще бъдат убити и ограбени за славата на “демокрацията“. Сега на фронтовата линия се решава съдбата на целия световен ред.

А фронтът, Фронтът бавно пълзи на запад!

Авторът: Дарена Георгиева е завършила гимназия в Дамаск, пакистански колеж и арабистика в университета в Халеб. В последните 20 години има успешен собствен бизнес. Майка е на 5 деца, които държи да учат и останат в Родината си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. След като авторката е арабист, не и ли прави впечатление, че войната някак си, като се тръгне от Египет, Йордания, Иран, Сирия, Осрайна, следва православните населения и милиони просто са заличавани, без никой да пророkи и дума за това? …… та дори и атомната бомба хвърлена в Япония е в християнски квартал?
    Нещо много станаха съвпаденията?
    Гаранция, че Молдова, Румъния, Сърбия и Вардарска България са следващите…. съвпадения.

  2. истината е една , Америка след 2 СВ , остана единствената със запазена икономика и диктуваше всичко , сега иска същото , разделена и ограбена Европа . чив го крепят краварите тука , да си седят там , да ама не . тази загиваща държава на еврейте иска да се спаси за сметка на другите . явно идиоти колкото щеш , но за съжаление тези които взимат глупавите решения не носят отговорност и както е казал един американец при това ,, ПАЗИ БОЖЕ ТОЗИ НАРОД ЧИЕТО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА СТРАХ ОТ ОТГОВОРНОСТ ,, АМИН ЗА ИДИОТИТЕ И ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРОДАЖНИЦИТЕ .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.