Звезден хороскоп предсказва дълъг живот за Лили Иванова

Лили Иванова ще живее до дълбоки старини. Певицата е убедена, че ще си отиде от този свят на 92 години. За това се похвалила самата тя пред приятели от най-тесен кръг. Прогнозата не била плод на нечия фантазия, а се осланяла на астрологически изчисления, извършени от покойния вече експерт по космическите въпроси Иван Станчев.

Лили Иванова

Приживе астрологът често консултирал примата па родната естрада, като няколко пъти тя си поръчвала при него изготвянето на годишен и житейски хороскоп. Както и да се въртели планетите и техните спътници обаче, сметката показвала ясно и точно само едно – изпълнителката на „Детелини“ ще е на белия свят поне до 92.

Предсказанието според звездите не показвало никакви болести и здравословни проблеми, каквато всъщност била цялата кармична линия на живота на Лили – да е все здрава като канара.

Хороскопът на Иван Станчев обаче не е първият, според който най-обичаната българска певица ще е дълго-летница. Нееднократно Лили е разказвала пасажи от срещите си с Ванга, в които петричката пророчица твърдяла същото.

„Ти ке живееш с орлите и ке умреш последна сред приятелите си. Сичките ке ги заровиш, писан ти е живот. До последно ке си с микрофон в ръка“, спомня си днес Иванова пророческите думи на Ванга.

Необорим факт е, че звездата се съпротивлява с всички средства на старостта. Макар и да е на достолепната възраст от 75 години, Лили подскача като коза на сцената и тежи по-малко от 50 килограма. Тя спазва и природосъобразен начин на живот – не близва алкохол и мазни храни, хапва плодове и зеленчуци, а цигарите са строго забранени около нея.

http://www.youtube.com/watch?v=imM-c7YJ3Og

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *