YouTube блокира канала на руския режисьор Никита Михалков

YouTube блокира канала на руския режисьор Никита Михалков – BesogonTV, предаде ТАСС.

При опит да се отвори каналът, сайтът показва съобщение, че тази страница не е достъпна.

Народният артист на Руската федерация, председател на Съюза на кинематографистите и световно известен режисьор с два Оскар-а заяви, че е възнамерявал сам да блокира своя канал BesogonTV в YouTube, тъй като отдавна е прехвърлил легендарното си дългогодишно авторско предаване на руски канали.

За цензурата режисьорът написа в официалния си телеграм канал „Бесогон“.

„Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV“, потвърди Михалков. „Като се има предвид колко остри, неудобни и дори страшни за колективния Запад бяха темите, които повдигахме в нашето предаване в продължение на много години, изненадващо е, че успяхме да оцелеем в YouTube така дълго“. Режисьорът припомни още, че повече от година е със санкции.

„Ние, разбира се, се подготвихме предварително за такива конвулсии на Запада. И сме готови“, добави той.

„Ако мислят по този начин да удушат истината, няма да успеят – всичко, което се опитват да потиснат, накрая звучи по-силно – пише Михалков. – Ще продължа да казвам истината, моята истина, която може и невинаги да знам, но определено търся“.

Проектът Besogon TV е създаден през март 2011 г. във формат на видео блог. В изключително качествените си предавания режисьорът по неповторим, завладяващ аудиторията, интелектуален начин коментира злободневните теми от руската и световна действителност. Впоследствие програмите на Besogon TV започнаха да се излъчват и от телевизионните канали „Россия-1“ и „Россия-24“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. „Тубаджиите“ са особено чувствителни към хората, които могат да направят трезв анализ и да убедят останалите по една или друга тема. Секат от кръста, безмилостно и експедитивно. Михалков им харесваше, докато критиката му съвпадаше с нещата, които те пропагандират. Така се случва с всички влогъри имащи собствено мнение. Остават само комерсиалните и безобидните дребнотемци.

  2. Явно истината не им е удобна. Съвсем скоро истината ще излезе на яве.

  3. На тпва му викат демокрация по евроатлантически ценности.

  4. Тубата са си измамници, постоянно режат нещо. Гледания, абонати, дори и цели канали.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *