Втори ден протест пред дома на Борисов: „Бойко – дезертьор“

Бойко къща протестПротестиращи се събраха и тази сутрин за втори  пореден път под прозорците на къщата на бившия премиер Бойко Борисов в Банкя.

Те скандират  с плакати и лозунги, настоявайки той и парламентарната група на партията му да се върнат в парламента и да заработят заедно с колегите си от другите политически сили за бъдещето на България.  Не може избрани от хората депутати да се крият по къщите си и да ходят на тайни сбирки, уговаряйки предсрочни избори – каза мъж на средна възраст. Ако не искат да работят, нека си подадат оставката и гласовете да се преразпределят между другите партии и в парламента да работят 240 депутати.бунтове сватби Искаме закони, искаме бъдеще за България. За разлика от други протестиращи, ние дойдохме да си пием кафето тук.

Господин Борисов обаче се прави, че го няма и втори ден не излиза на разговор с нас, ядоса се млада жена. Дали сме пари за таксита, за да стигнем дотук. Не сме организирани  с автобуси като другите. Но нашият глас не се чува. Телевизиите стоят пред парламента и стават съучастници в блокадата там, като дават думата на хора, което призовават други да дойдат и да участват, а това вече е и подстрекателство, категоричен бе един от протестиращите. Защо се мери с два аршина, попита той. Нашия протест никой не го отразява, а там са излезли всички репортери. Народното събрание е избрано от България и трябва да работи за България. С плакати „Бойко-дезертьор“ и „Бойко, върни се на работа в парламента за това сме те избрали!“ и други призиви в същия дух протестиращите стояха половин час под затворените прозорци на експремиера и се заканиха, че утре пак ще дойдат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6JReGvVlcTg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ма да викат като нямат работа,Боко се пече на морето и не му дреме нито за протести ни за парламент.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *