Внимание: Заложни къщи в Пловдив отвличат душевно болни, с бой и заплахи им взимат жилищата – с видео

Внимание: Лихвари и Заложни къщи стрижат до голо!
Внимание: Лихвари и Заложни къщи стрижат до голо!

Особено опасна лихварска банда са на път да разнищят ченгетата в Пловдив. Чрез измами, отвличане, побой и психо тормоз над клетите собственици, мафиотите са успели за три години да сложат ръка върху над 40 апартамента, вили и земи в Пловдив и областта. Тартор на бандата бил 29 – годишният Илиян Генов Тодоров. За кратко време бруталният измамник Илиян Тодоров, който според злите езици в пловдивските ъндърграунд среди, бил отявлен хомосексуалист, сформирал престъпна група от 6-има свои колеги – лихвари. Схемата им на работа била изключително проста, но доказано ефективна.

Бандата лихвари си сътрудничела с част от заложните къщи в града под тепетата. Чрез тях набирала информация за лабилни клиенти – хора с психически отклонения, наркомани и алкохолици, дошли да заложат някоя домашна вещ. Сдобивайки се с личните им данни, мафиотите проверявали има ли записан на тяхно име някакъв апартамент или къща. После проследявали набелязаната жертва и я заложни къщиотвличали с кола директно от улицата. Сетне в тайна квартира извън града обработвали клетия нещастник да им припише жилището си.

Методите им за убеждаване, според самите препатили, били широкоспектърни – от измамни обещания, през психотормоз, брутален побой и изнасилване. След жестока гавра с жертвата, изродите я закарвали при нотариус. Където шокирана и наплашена като животно, тя подписвала договор, че продава жилището си на някой от членовете на бандата срещу символична сума.

Така например жилище в идеалният център на града, чиято пазарна стойност е 120 хил. лв. било продадено на лихварите за смешната сума от 8 хил. лв.

В друг един случай 40- годишна жена с видима невменяемост била принудена от Илиян Генов Тодоров и бандата му да им продаде за 6 хил. лв. апартамент, чиято пазарна стойност е минимум 50 хил. лв. В трети случай Илиян Тодоров, в съучастие с лихвари от заложната къща на пловдивската улица „Ибър“ 21-А (пресечка м-у х-л Марица и Новотел – Пловдив) успява да измами 37-годишната В. А., която има заложна къщапроблеми с алкохола. Жената решава да тегли 6 хил. лв. заем от въпросната заложна къща. Лихварите звънят на Тодоров, който идвайки на място й обещава да й отпусне lihvar98искания заем, но само, ако като гаранция му прехвърли временно жилището си. Документът обаче е оформен от нотариус Катерина Антонова не като за лихварски заем, а като договор за покупко – продажба на жилището. Измамата е налице. Потърпевшата вместо да тегли заем от 6 бона, изплащането на който гарантира с жилището си, всъщност продава апартамента си срещу шест хиляди лв. И то при положение, че много ясно е обяснила на нотариус Катерина Петрова Антонова какво иска всъщност. А освен това към момента на подписването на договора В.А. е била във видимо нетрезво състояние.

Вероятно Катерина Антонова е получила от мафиотите на Илиян Генов Тодоров пари под масата, за да си затвори очите за видимо невменяемия вид на продавачката и да парафира видимо неизгоден договор за покупко- продажба, коментират възмутени пловдивски адвокати. Офисът на нотариус Катерина Петрова Антонова сенамира в пловдивския квартал

Катерина Антонова
Нотариус Катерина Антонова

„Капана“ на ул. Стефан Веркович № 3. В Пловдив отдавна витае слуха, че Катерина Антонова работи за групировките. Само допреди 4 години жената не се различавала с нищо от своите колеги. И от един момент нататък стандарта й на живот изведнъж рипнал нагоре. Започнала да пазарува луксозни имоти и коли на килограм, тръгнала по екскурзии и почивки в най- различни екзотични места по целия свят…

Катерина Антонова е нотариус на мафията, категорични са хора, вещи в тайните на съдебната ни система. Нещо, в което нашия сайт неще и да вярва. От друга страна обаче е трудно да си представиш, че нотариус, който не е влязъл в престъпна схема с купувачите ще се съгласи да завери продажбата на жилище, което струва 50 хил. лв. за сума от 6 хил. лв. и то при наличието на видимо нетрезва продавачка.
Ако някоя от засегнатите в този материал страни пожелае да внесе яснота или да опровергае факти от написаното, сайтът ни е готов да публикува и неговата гледна точка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

 1. АБТ СЪРВИСИС – ЗАЛОЖНА КЪЩА ПЛОВДИВ

  Ние предлагаме следните услуги:

  1. Експресни заеми срещу залог на злато, битова и HiFi техника ,мобилни телефони , часовници и други ценни предмети.
  2. Експресни кредити срещу залог на автомобили.
  3. Експресни кредити ползващи, като обезпечение Недвижими имоти. Експресни заеми срещу залог на злато, битова и HiFi
  техника ,мобилни телефони , часовници и други ценни предмети.

 2. До Nikolai казва:
  Хубаво батко, няма лошо, че се рекламирате. Само да не сте от тези, описани в статията по-горе.

 3. Честно казано не мога да разбера как така беше свързано понятието заложна къща с имотна измама. За незапознатите със законодателството, което регламентира кредитирането срещу залог на легално работещите заложни къщи е забранено да отпускат заем срещу недвижимо имущество. Това, че някакъв лихвар е решил да прибере апартамент с имотна измама, по никакъв начин не означава, че това е направено от заложна къща.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *