Венета Райкова посади дърво да я пази от зли сили

veneta-raykovaОткакто Венета Райкова  се зарови в дебелите книги за живота, кармата, чакрите и други полезни работи, стигна до великия  извод, че всичко, което правим и мислим се отразява веднага на живота ни.

Тя не само кани ясновидци и хора с всякакви дарби в предаването си, но и усилено е започнала да мисти кармата си и да живее в пълна хармония. В една от дебелите книги я съветват  да създаде дете, да посади дърво и да построи къща. Всичко това е лесно за изпълнение. Детето вече го е родила. Къщата се строи, а тя продава баровския си апартамент. Остава най-лесното – дървото.

Без много да се церемони, водещата подади и орех. Той щял да й разчества енергията, да й отпушва чакрите и да действа благотворно върху сбъдването на мечтите й. А когато дървото порасне, тя мечтае да се събира с приятели под дълбоката му сянка.

Зрители обаче започнаха да забелязват една доста странна закономерност. Новините за Райкова и Николета Лозанова се появяват най-често в четвъртък и петък. Те напомнят всяка седмица на феновете си, че наближава предаването им в събота и трябва да го гледат.

За целта измислят какво ли не, само да попаднат в новините. Едната пуска снимки с детето си или слухове за мъжа си, а другата дребни битови работи от рода на кой какво й е подарил, какво е сготвила и какво са й пророкували врачките.

Доста евтин начин за реклама, но какво да се прави – такива са ни водещите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *