Венета Райкова вече си има двойничка – с видео

Райкова и Сечкова - като две капки вода, особено след като Виолета се изруси
Райкова и Сечкова - като две капки вода, особено след като Виолета се изруси

Водещата на предаването „В джаза събота вечер” съвсем скоро се изруси. Виолета Сечкова все повече започва да прилича на пряката си конкурентка Венета Райкова.
За жалост, въпреки усилията си, жената на Александър Сталийски – Сечкова, постига безумно нисък рейтинг на предаването си. „Горещо”, което се излъчва паралелно с предаването на Виолета, има доста по-висок рейтинг и изключително много зрители.

Лигавото шоу „В джаза събота вечер” не привлече аудиторията дори и когато водещата му стана копие на вървежната Райкова. Венета е харесвана, заради уникалността си и стила си.
Изрусяването на Сечкова е отчаян опит да заприлича на успялата си колежка като я копира и й подражава.

Виолета Сечкова не спира да имитира пряката си конкурентка за сърцата на зрителите
Виолета Сечкова не спира да имитира пряката си конкурентка за сърцата на зрителите

Жената на един от най-добрите приятели на Бойко Борисов не само иска да открадне визията на Райкова, а дори плагиатства и стила й на водене. Доказателство за това стана гостуването на Азис, който Сечкова покани и му зададе същите въпрси, които по-рано Венета му бе поставила в „Горещо”.
От достоверни източници се разбира, че Сечкова е в паника, заради отказа на все повече звезди да гостуват в предаването й. Водещата дори е спечелила за врагове и певиците от „Пайнер”. От фолкимперията са бeсни,

Венета Райкова
Венета Райкова

заради подигравките на Сечкова с Андреа.
Преди време Виолета Сечкова разнасяше табелки в предаването на Иван и Андрей -„Сблъсък”. Със сигурност там имаше по-голям успех с изявите си и безспорно бе гледана от значително по-голяма аудитория. Сегашният рейтинг на предаването й е смешен и безумен.

В сцената с показването на пениса на Азис, Виолета Сечкова буквално копи – пейстна интервюто на Венета с поп-фолк чудовището преди време в „Горещо“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Двойничка ли ? Освен прическата и мооооже би – погледа, не намирам никаква прилика нито в лицето нито в ………. бюста :X

  2. Оле , някой много си е играл с фотошоп за снимката на Венета ,тя е толкова стара и се гримира прекалено ,но пак не успява да изглежда добре .
    Това горе ми намирисва на платен репортаж , защото само Венетка би писала хубави неща за себе си .
    НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ !!!

  3. Моля Ви , наречете я по друг начин ,само не и красавица .
    Толкова красиви жени има , а то взели да пишат за Венета ,миналата седмица за Теди ,………………..абе , доста плоско .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *