Велинград – сборен пункт на ДПС и ГЕРБ

velingradВелинград, известен като СПА- столицата на Балканите, от няколко месеца се оформя и като средище на неформални спявки на родните партии. Първи членовете на ГЕРБ откриха уюта на велинградските хотели. Скоро след това, зачестиха и посещенията на Ахмед Доган и негови съпартийци.

Гвардията на Сокола предпочита гранд- хотел „Велинград”. В последно време, през две- три седмици, хотелът затваря врати за уикенда. Сградата се изпразва от простосмъртните sokolaпосетители в очакване на ВИП- компанията на Ахмед Доган.

ДПС- лидерът обикновено е придружаван от най- близките си съпартийци, приятели и шумна дамска компания. Високопоставената делегация се движи с тежко въоръжена охрана, която бди за сигурността на шефа и гостите му денонощно. Телохранителите първо проверяват щателно сградата за скрити подслушвателни устройства. После изключват и всички камери в хотела. Околните улици се затварят за целия

Любимият хотел на ГЕРБ
Любимият хотел на ГЕРБ

уикенд. И пиле не може да прехвръкне, докато Доган гуляе с четата си.

Купонджиите пристигат по тъмно и по тъмно си отиват. Никой не може да ги види, защото прекарват цялото време скрити зад стените на хотела. За местните обаче е повече от ясно кой се крие вътре. Из Велинград се говори, че освен за почивка, Доган идва да нагледа и хотелите си в града.

ГЕРБ също сплотяват колектива в СПА- столицата на

И Цецо хвърлял вратовръзката във Велинград
И Цецо хвърлял вратовръзката във Велинград

Балканите. Бойковистите предпочитат минералните басейни на хотел „Двореца”. Те, за разлика от ДПС, не са толкова потайни. Наскоро в-к „Галерия” публикува снимки от последния уикенд на управляващите. Компанията беше забавлявана от Веселин Маринов, който е скъп приятел на Цветан Цветанов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *