US-Анексията на България върви по план!

Налице са косвени доказателства, че натовци са свалили самолета на майор Терзиев и са убили българския летец-изтребител. Това е видно от реакциите на Атлантическия съвет и на натовския еничарин-ексвоенен министър Ненчев. Когато след 3 седмици обнародват резултатите от разследването, вероятно ще хвърлят вината върху руснаците. Тъй де, колко му е някоя от свръхзвуковите им чудесии да е поразила самолета.

Янките може да са разстреляли нашия въздушен ас погрешка, но ще използват инцидента, за да си разчистят територия за идеята българското въздушно пространство вече да се охранявано от техни изтребители и пилоти. Сиреч окупацията да затвори цикъла с триадата – сухоземни бази, въздушни бази, морски координационен център във Варна…

Подобна беше и схемата с чумата по добитъка в Странджа, епидемията по свинете, по птиците. Да се избият животните на българите, за да се настанят фермите на западните инвеститори, които да окупират територията икономически. Тия дни съдът доказа, че в България не е имало чума, но убитите стотици хиляди животни и български ферми няма кой да възкреси… Господ е българин, ама не го знае.

Колонизацията на територията България върви по план. Тя се логистира и от главния европейски прокурор Кьовеши, съвместно с нашия главен прокурор Гешев. След срещата си с Кьовеши нашият простичко каза че няма да подава оставка и ще продължи да… лови руски шпиони. Повтарям – няма да се ловят взималите подкупи от партия ГЕРБ. Никакво разследване на чекмеджета и барселонски хасиенди. Ще се ловят руски шпиони. Анексията на България от САЩ продължава и по законодателен път.

Финансовият министър Василев препоръча на новия парламент да приеме законодателство, обслужващо американския закон Магнитски. Тоест да се подчини българското законодателство на американското.

Тоест да се легитимира законодателно превръщането на нашата родина България в индиански резерват. Фалшифицираните изборни прегнози показват, че на фалшифицираните от САЩ български избори на 11 юли, 2021 г. българският избирател ще вкара в парламента такива сили, които да финализират американската анексия на България. С това САЩ просто подменят екипа на амортизираните си слуги ГЕРБ с нови, свежи и също толкова алчни продажници. Борисов няма да е основният играч. Слави Трифонов поема капитанската лента. Даже вече я пое. Неговата партия ИТН официално се срещна с ментора на отбора му и генерал-губернатор на България – американския посланик Херо Мустафа. Да, ще има промяна. Взималите досега подкупи повече няма да взимат.

Взимащите подкупи ще са нови, гладни и по-послушни.

И по-ящни, защото младият евроатлантически организъм се нуждае от повече енергия. Както казахме – старият, ГЕРБ се амортизира. Виждаме, че и спортния клуб Левски тръгнаха да го купуват с американски пари чийто произход, естествено, никой не провери сериозно. Не е като навремето, когато зорко следиха под лупа и проверяваха парите на Чорни. Него го натириха заради връзки с Русия. Но тоя пишльо, който се опита да купи Левски, той не е мафиот. Той е гений на евроатлантизма… Покрай стадион щял да строи и МОЛ. Уредено било с държавата. А навремето, когато Божков като собственик на ЦСКА искаше да направи същото в Борисовата градина, държавата не му разреши… Вероятно защото е българин. А въпросния американски „инвеститор“ само провидението го спря да не купи „Левски“. В последния момент. Заради интересите на друг, още по-крупен американски инвеститор и мафиот.

Продължавайте да гласувате за евроатлантизма. Със сигурност ще станете американци… в индиански резерват. Или пък роби във военна зона. И името на територията ще е почти същото, с леки изменения: Бивша държава България. Skandalno.net

Автор: Милен Милушев, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Страшно е бъдещето на България,но това е истината.Българите са послушковци и се кланят на всеки лъжец, който им хвърля шарени пилета, за да ги обере баламски.Лошо ,много лошо ни чака.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *