Свалят Николета от екрана?

nikoleta-rolkiНиколета Лозанова вече е наясно, че не можеш да водиш едно предаване, като само стоиш  като мумия  четеш написан от сценаристите текст. В началото тя смяташе, че е достатъчно да краси екрана с присъствието си и ще се хвърлят мъже на рояци да я гледат. Уви, не стана така и тези, които я гледат, го правят повече по инерция, или да видят тоалета й.

Последните рейтинги на страшно „сензационното“ папарашко издание показвали, че Николета  се срутва бавно, но сигурно  надолу и не само не може да мине Венета Райкова по рейтинг и да я остави да й диша праха, както се беше заканила, ами не успява и да си докара поне половината от гледаемостта на Райкова.

Иван и Андрей няколко пъти предупреждаваха подопечната си водеща, към която принципно се отнаст с ирония, че с такъв екип може да прави чудеса на екрана, а тя показва посредствени неща от ръба на кафяво-жълтото. В ТВ7 открито се подиграват с нея и никой не я приема насериозно, което още повече изнервя самовлюбената плеймейтка. Мили очички й правят само от екипа, защото заплатите им зависят от нея.

Така или иначе предаването непрекъснато виси на косъм. То щеше да отпадне от ефир веднага след Коледа, ако имаше с какво да го заместят. Сега Иван и Андрей са намерили начин да запълнят ефирното време с нещо по-свежо и Николета знае, че дори да не махнат предаването до края на сезона, то от септември ще е аут от телевизията.

За да не падне по дупе от високото, тя измислила доста интересен начин сама да се оттегли. Лозанова предложила на Божинов да си направят още едно бебе и така да заздравят връзката си, пък и тя ще има алиби защо не е на екрана, нали ще е в майчинство.

Божинов обаче се заинатил и казал, че в момента повече деца не му трябват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rLti0BzuaLs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *