Страхотната мама Люси от „Х Фактор“ пяла десет години в гората

Люси само цацаЛюдмила Йовчева от Х фактор, която на галено всички наричаха мама Люси си тръгна вчера от формата. Тя достигна до осмия лайф и стана почти финалист. Напълно логично тя беше изпратена вкъщи, защото все пак шоуто е за млади таланти, а рускинята е на 62. Но пък публиката дълго не я пускаше и ръкопляскаше, а журито стана на крака да я изпрати.

Благодаря на Бог, че ми е дал талант, благодаря на публиката, че ме подкрепяше и гласуваше за мен, благодаря на журито, че беше снизходително и ми прощаваше, че не зная добре английски, благодаря, че ми дадохте възможността да бъда на тази голяма сцена и да усетя публиката. Благодаря, че бях част от това вълшебство, наречено Х фактор и усетих ообичта на хората. Обичам ви, раздаваше целувки старата жена и се поклони на публиката.

Мама Люси е рекорд не само в Българския Х фактор, а и в световния. Няма певица на такава възраст, която е стигнала толкова напред в състезанието с младите. Дори от Англия са изпратили специално писмо да благодарят на българските продуценти за откритието и смелостта да рискуват с такъв участник.

Людмила е родена в Русия, пее от дете, обикаля сцените, но се влюбва в българин. Оттогава живее в Котел, има дъщери, има  двама пораснали внука.  Работи като лелка в детска градина, а понякога участва в концерти в България и Турция. Преди време внезапно умират майка й и двамата й братя. Мама Люси е толкова шокирана и толкова се срамувала да пее пред хора, че отивала в гората сама, първо плачела за тежката загуба, после пеела в гората, за да изпрати песента  до починалите си близки. Цели десет години тя не излязла на сцена, а пеела само в гората, или когато е сама вкъщи.

Тя е дълбоко религиозна и твърди, че талантът й е дден от Бог и трябва много да го уважава. Да пее само да радва хората. На миналия лайф певицата сподели, че вече не се чувства на мястото си в Х фактор и иска да си ходи. Защото не иска млади и талантливи хора да си отиват заради нея, а тя да остава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kGMP_FlSiYo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *