Смазаха в ареста Килър № 1 Пешо Сумиста! – с видео

Петър Стоянов СумистаСамо преди дни из ъндърграунд средите тръгна слух, че тарторът на „Килърите”, Петър Стоянов – Сумиста, бил пребит в шуменския арест. Той подал молба да бъде изпратен в лазарета заради пукнато ребро и счупени пръсти на дясната ръка.

Запознати обаче, чрез „Уикенд” казват, че това било наивен и несполучлив опит на гангстера да се измъкне от ареста и да прекара известно време в МВР болница. Театърът му обаче бързо пролича, тъй като специалистите веднага заподозряха тънкия му замисъл. Те установили, че контузиите Сумиста сам си ги е причинил, за да бъде преместен в лазарета. Нараняванията били причинени не от побой, а вследствие на тренировки. Вожда се самонаранил при юмручни удари в стената на килията си, твърдят надзирателите в ареста. Реброто му не било спукано – настояват докторите, които го прегледали няколко пъти. Медиците са абсолютно сигурни, че Вожда не е тормозен или пребиван, напук на настоятелните му адвокати.

АрестВсички си спомняме  сцените на Алексей Петров, при които той твърдеше, че някой е платил, за да бъде пребит и осакатен. Парен каша духа! Затова и Сумиста бил под видеонаблюдение в момента.

Близо 170-килограмовият спортист внезапно се влоши в ареста, където попадна през септември 2010 г. След полицейската операция „Килърите”. Бяха му повдигнати обвинения за събиране и ръководене на престъпна банда за мокри поръчки, свързаха го с ликвидирането на Борислав Георгиев, Петър Лупов – адвокат и Румен Рачев, като основен подбудител.

ПобойПопадайки в ареста много родни бандити се разболяват и започват да страдат от най-различни и нечувани болести, като в повечето случаи, освен адвокати, доктори и разни други служители, много често са замесени и хора, стоящи по-високо в системата. В този случай такъв се оказа шефът на ареста в Шумен, Христо Христов. Той бе дисциплинарно уволнен, след като стана ясно, че давал специални медикаменти на Сумиста, с които той имитирал кризи и здравословни проблеми, за да се измъкне от ареста. Явно тарторът на „Килърите” не се предава лесно! Явно родните бандити като цяло са упорити и волеви личности! Не се отказват от първия път!

Виж ареста на Петър Стоянов – Сумиста! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *