Слави и Росен Петров се сдавиха за Джо Кокър – с видео

Слави Трифонов Росен ПетровДвамата телевизионни водещи, които преди време сложиха край на служебните си взаимоотношения, вече не само че не са приятели, но са и смразени. Слави не може да приеме факта, че е дал работа на сценариста Петров, а той го изостави. Лично Дългият коментирал, че по-скоро не може да му прости това, че е копирал почти всичко от предаването, в което си е изкарвал хляба. Злопаметният дългуч възприел действията на Росен Петров като забиване на нож в гърба.
Миналата седмица двамата телевизионери отново се скарали. Този път причината за това е Джо Кокър, който

Джо Кокър стана поредният повод за надцакване между бившите приятели Слави и Росен
Джо Кокър стана поредният повод за надцакване между бившите приятели Слави и Росен

ще пее в София на 28 май. Слави и Росен, които непрекъснато тръбят, че не са конкуренти, тъй като работят в една и съща телевизия, се втурнали в надпревара с всички средства, за да привлекат в шоуто си известния изпълнител.
Росен прибегнал до манипулация над ръководството на БТВ, като изтъкнал, че напоследък неговото предаване бие по рейтинг това на бившия му шеф. Ето защо той смята, че трябва да е първият, който ще покани Джо Кокър. Освен това Слави имал намерение култовият изпълнител да му гостува в петък, ден преди концерта. Ако се случело така, че Кокър да долети в събота, плевенчанинът мислел да запишат предаването и да го излъчат в

Някога първи приятели, днес Слави и Росен не могат да се понасят
Някога първи приятели, днес Слави и Росен не могат да се понасят

понеделник. Росен казал, че за него няма проблем да покани музиканта, когато той самият пожелае.
Явно поредният скандал между Слави и Росен е неизбежен, предвид отношенията, които имат и гостуването на Джо Кокър е просто повод да дадат воля на емоциите си.
Преди време злите езици коментираха, че раздялата на двамата водещи е постановка, но се оказа, че не е така. Всъщност, бившите съмишленици и приятели днес не могат дори да се гледат!
slavi_rosen9Слави обвинява бившия си главен сценарист, че изкопирал цялото му шоу в новите си проекти! Виж шапката на едно от предаванията на Росен: „Истински истории…“! Удивително много прилича на друго едно предаване, нали! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *