Skandalno.net разкри тайната любовница на Бойко Борисов!

Цвети и ЕвгениНова телевизия отново смени водещите на сутрешния си блок. Новата двойка в „Здравей, България” са Евгени и Цвети.

Миналото и на двамата е достатъчно скучно и безинтересно, но преди да стигнат до ефира на Нова телевизия преминават през няколко кабеларки. Самата Цвета Кирилова преди десет години се появява в телевизия „7 дни”. Там собственикът Георги Агафонов веднага я лепва в новините, макар да няма никакъв опит. Колегите от там си я спомнят като студена и дръпната – типичната кариеристка.

Бойко БорисовСкоро след това се мести във Военния телевизионен канал. Отново й поверяват новинарската емисия, но и МВР ресора. Тогава журналистката става близка със сегашния премиер, тъй като той е най-важният човек по онова време във вътрешното министерство. Дори запознати казват, че отношенията им били „подозрително близки”.

Ставайки кмет, Цвети продължава да върви по петите на Борисов и съвсем професионално да отразява кметските му дейности. Колегите й от Военния канал дори си спомнят, че на рождения й ден в офиса на телевизията пристигнали цветя, лично подписани от Бойко Борисов. Самочувствието й скочило до небесата, казват те, тя се скарва с шефката си Таня Сотирова и напуска Военния канал със съзнанието, че телевизията губи най-ценния си кадър, както и връзката си с Бойко Борисов.

Здравей, БългарияНяколко месеца по-късно вече е в нова телевизия. Успява да се намърда веднага в „Календар”, като се класира и за продуцент на емисиите. Така се стига и до прословутия й гаф, с който всички я запомниха. В началото на ефира аутокюто блокира, водещата се паникьосва и изпуска репликата „Ох, мамка му!” Тя обаче хвърля вината на техниците, че не са изрязали изцепката й от записаната предварително емисия. В интернет бе качено видео, но то скоро бе свалено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Цвета ти си една прекрасна журналистка,прекрасно си облечена за екрана,и имаш страхотно излъчване. Надарена си с изключителен и нтелект!
    Продължавай все така да радваш широката аудитория.
    Успех!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *