Сашо Диков пенсионира „самолета” – с видео

диковТези дни Сашо Диков открито призна, че няма жена до себе си, не си хваща и любовници за по една нощ и съответно не прави и секс. Той сподели още, че сам се чувства много добре, няма кой да му къса нервите и да отнема от енергията му, която му е необходима  в напрегнатото ежедневие.
аняУстатият водещ споделя още, че от работа не му остава време почти за никакви забавления, камо ли да търси жени, защото и това си е сложно нещо.
Когато бил по-млад, Сашо Диков смятал, че възрастта от 50 години е нещо като пенсионна възраст за мъжа, но кагато я прехвърлил, разбрал, че тогава той се чувства дори още по-добре.
Диков откровеничи и за отношението си към представителките на нежния пол. Той благодари, че е имал и все още има късмета да се среща с уникални жени. петяСпоред Сашо Диков, жените са създадени за любов,  журналистът достига до прозрението, че не се вълнуват толкова от размера и сексуалните умения на партньорите си, а по-скоро търсят уважение и любов. Може би с изключение на тази немалка част, която се интересува от размера на портфейлите на мъжете до тях, бихме добавили ние.
Клюката донася, че някога бившият на Аня Пенчева е имал любовна афера и с новинарката Ани Салич, която тогава била млада репортерка в „Канал 3”.

Сашо Диков се дразти, когато фолк- певицата Емануела го засяга на възраст и сексуално можене! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *