Саня започна да харчи с размах парите на Ники

След като утихнаха страстите по сватбата и така нареченият меден месец мина, Саня се опита да заеме достойното си място в обществото, като първо обърна внимание на гардероба си. Тя и преди се отдавала на шопинг, но в момента е във вихъра си.

На премиерата на „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ тя се появи в стилен тоалет и черни сандали, за които познавачи веднага казаха, че са купени от Париж и цената им е над 500 евро. В сандалите няма нищо забележително, освен цената, но да стъпваш върху 500 евро си е достатъчна причина за самочувствие.

Младоженката обиколила няколко бутика в Европа и се похвалила на приятелки, че си е сменила чеиза. Парите на Ники от актьорството и режисьорството не са кой знае колко, но майка му щедро допълва банковата му сметка. Известната дерматоложка Мирослава Кадурина печели доста повече от актьорите и все още с охота дава пари на младата си снахичка. А тя пък си е поставила цел да влезе с гръм в хайлайфа на столицата и няма да пести средства, докато не го постигне. Засега с Ники се наслаждавали на любовта си и не мислели за деца, рано било, издадоха нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Zs6W3DVKE9A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *