Съдят годеницата на Любо Ганев, Мирослава Стоянова, за крупна измама – с видео

miraГаджето на волейболната легенда Любо Ганев – Мирослава Стоянова ще бъде съдена за измама. От 2007 насам, над сто семейства от Пловдив напразно очакват да се нанесат в новите си жилища в комплекс „Слънчогледите” в кв. „Прослав”. Фирма „Ферал и Ко”, собственост на Мирослава и баща й Васил, от две години е замразила строителните работи, но продължава да лъже хората, че скоро домовете им ще са готови. В края на 2010 обаче, фирмата беше дадена на съдия- изпълнител.

Мащабният проект на затворения комплекс „Слънчогледи” предвиждаше 250 апартамента, магазини, заведения, аптека, дори и детска градина. Малка част от него обаче е завършена. Половината от жилищата са продадени още преди две- три години на „зелено”. Но вместо до няколко месеца да се нанесат, както им обещавала любовницата на Любо Ганев,

Комплекс "Слънчогледите"
Комплекс "Слънчогледите"

строежът внезапно бил замразен. И така вече две години и половина.
Измамените купувачи изплащат непосилни банкови кредити, в същото време живеят под наем на квартира. А

Мирослава и баща й продължават да ги баламосват с празни обещания: веднъж чакат нов заем от банката, друг път – руски инвеститори. И докато затъналите в борчове семейства едвам свързват двата края,

Любо Ганев показва луксозния дом, който обитават с Мирослава
Любо Ганев показва луксозния дом, който обитават с Мирослава

Мирослава парадира с богатото си гадже и луксозния си живот.

„Ужилен” от фирмата на Стоянови разказва как си купил магазин от тях. След като им изплатил цялата сума обаче, отказали да прехвърлят обекта на негово име. Завел дело, но му станало ясно, че едва ли ще го спечели заради връзките на гаджето на Мирослава, Любо Ганев, с Красьо Черния.

Все пак, единствената надежда на излъганите собственици е съда. Пловдивската прокуратура е залята десетки жалби срещу „Ферал и Ко”, а скоро ще започне и дело. Междувременно, фирмата на Мирослава и Васил Стоянови беше дадена на съдия – изпълнител.

Домът на Любо Ганев и Мирослава. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *