Съдът оправдава Лазар Колев за убийството на сестри Белнейски

Лазар Колев - Гангстера
Лазар Колев - Гангстера

Обвиненият за бруталното убийството на сестри Белнейски, Лазар Колев всъщност не е прекия извършител на престъплението, потресло България. В това са убедени представители на правораздавателната ни система, които са се запознали с тезата на обвинението, подготвена от главен следовател Веселин Мартински.

Доказателствата на Мартински въобще не навеждат на мисълта, че убиецът е Лазар Колев и няма как да издържат в съда, категорични са те. По думите им, можело да се стигне дори до скандално пълно оневиняване на обвиняемия и неговото освобождаване. Пет ДНК – изследвания потвърждават, че Колев е имал сексуален контакт с двете сестри в нощта на убийството.

Убитите сестри Христина и росица Белнейски
Убитите сестри Христина и росица Белнейски

Но няма нито едно доказателство, че именно той е килърът. Трудно е да се повярва, че момче насилва и ликвидира по зверски начин едно девойче, а малко след това повтаря зверството с друга девойка. Почти сигурно е, че има втори убиец. Който трябва да бъде разобличен и заловен час по скоро ако искаме да не загубим делото, разяснява пред skandalno.net виден софийски криминалист.

От много време в Пазарджик се говори, че обвинения в убийството Колев крие името на килъра на по-голямата от сестрите белнейски, Росица. Именно тя е първата жертва на двойното убийство на 28-ми януари, 2006 г. Два часа по-късно в местност между Брацигово и Пазарджик е убита и по-малката й сестра – Христина.

Разследващият Веселин Мартински
Разследващият Веселин Мартински

Изродът, извършил поне едно от двете убийства е родственик на Лазар Колев и е много заможен човек. Предполага се, че Лазар, по прякор Гангстера е само съучастник в изнасилванията и мъченията на жертвите, но не и физическия убиец.
От МВР също са категорични, че съденият за убийството Колев не е убивал сам. Имал е най-малко още един съучастник в престъплението. Но така и не се събират доказателства, че вуйчото на Гангстера, Паун Лазаров е замесен. Още повече, че роднината успява да издържи проверката с детектор на лъжата, а специалистите така и не намират негово ДНК по телата на жертвите.
Главният разследващ случая „Белнейски” Веселин Мартински разкри, че на хора от екипа му е бил предложен

Адв. Марковски се кълне, че клиентът му не е убиец
Адв. Марковски се кълне, че клиентът му не е убиец

рушвет от 500 хил. евро за да саботират разследването. Клюката в Пазарджик донася, че човекът, предложил парите е именно вуйчото на Гангстера.
Криминалистите вече се примириха с мисълта, че лазар Колев никога няма да пропее кой е другият съучастник в престъплението. Ясно е, че ще крие роднината си до дупка, защото това е единственият му шанс за помощ отвън и евентуално оневиняване на самият него, категорични са те. skandalno.net

Виж какво казва защитникът на Лазар Колев, Адв. Марин Марковски! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *