Руснаци плажуват в МОЛ-овете

На шопинг-терапия са се отдали отседналите в Слънчев бряг любители на ранните и евтини почивки. В курортния комплекс много от заведенията още не работят, затворени са и малките магазинчета, а други тепърва се зареждат със стока.

Големите ресторанти са ангажирани за цяла седмица с абитуриентски балове, а на плаж не може да се ходи заради мрачното небе и силния вятър. Екскурзоводите обаче измислили занимания за своите подопечни – предимно руснаци и германци. С автобуси те ги стоварвали пред бургаските МОЛ-ове и ги пускали по три часа на шопинг. Така някои магазинчета се отървали от залежаващи с месеци парцалки, на които сложили промоционални цени. Други пък продавали в несвяст летни обувки и дрешки.

Рускините си падали най-много по ароматните китайски свещи, парфюмите, ярките блузки с много мъниста и марковите дрешки. Руснаците основно оглеждали анцузите, маратонките, а след това незменно изследвали щандовете за алкохол. Германките наблагали на хранителните стоки, като внимателно избирали колбаси и сирена. От марковите магазини избирали широки рокли или шорти, или тричетвърти панталони. Гермаците не се различавали от руснаците и двете групи се сблъсквали челно пред алкохолните щандове. С тази разлика, че немците купували в промишлени количества бира, а двете нации единодушно наблягали на водката.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *