Румен Николов – Пашата – тайния черен касиер на Бойко Борисов

Румен Николов - Пашата
Румен Николов - Пашата

Бившата барета и съдружник на Бойко Борисов – Румен Николов – Пашата, вече изпълнява официално ролята на таен секретар на министър-председателя, съобщиха отлично информирани наши източници. Хора, които търсят протекции за бизнеса си или се борят за получаване на изгодни държавни поръчки, се срещат именно с Румен Николов. Той е посредника в сянка между хората с пари и властта.
Срещу обещания за подкрепа, бизнесмените декларират готовността си да се отчитат с определени суми пред височайшите си благодетели.
Митичната ексбарета Румен Николов приема просителите в къщата си в столичния квартал Драгалевци. Понякога рандевутата се уреждат и в заведение в баровския квартал, което Румен Николов почти не напуска. Пашата продължава да избягва всякакви публични изяви, а името му тъне в мистерия. Близките му го описват като комбинативен човек, но и добър и съвестен изпълнител. Румен Николов – Пашата е единственият от бившите приятели на Бойко Борисов, на когото премиера продължава да гласува безрезервно доверия. Неслучайно се заговори, че Румен Николов стои зад фирма „Надин“, която е реалният купувач на

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Кремиковци“ АД.
За връзката между Борисов и Пашата пише и бившия американски посланик Джон Байърли в секретна грама, която бе официално оповестена от „Уикилийкс“.
В доклада си Байърли се позовава на твърдения, че Бойко Борисов има сериозни контакти с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев и неговия бивш партньор от организираната престъпност – Румен Николов.
До неотдавна Маджо и Пашата бяха комшии м софийския квартал Симеоново. Къщите им бяха една до друга, разделени само от един басейн.
След като Румен Николов продаде имота си на Младен Мутафчийски, Маджо също се отказа от палата си на Симеоновско шосе.
Между другото, именно Младен Михалев – Маджо помага финансово на Пашата, когато преди години бившата барета трябва да се подложи на тежка бъбречна операция във Франция.
Самият Маджо напоследък все по-често се връща в България, което потвърждава слуховете, че и той е затоплил отношенията си с Бойко Борисов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *