Риана затвори ресторант, изяла му храната

Известната Риана дала поръчка за огромно количество вкусна храна от португалски ресторант. Продуктите на заведението свършили заради огромната заявка от певицата и то внезапно затворило и доставчиците хукнали да си набавят нови.

В това време постоянните клиенти останали с пръст в уста, защото на вратата увиснала табелка „затворено“ . За поръчката Певицата се бръкнала със 7000 лири и това е рекордът на ресторанта, който смята да го помести в своя сайт. Всички със смях казали, че само Риана може да опразни един ресторант. Всъщност 24-годишната звезда купила храна на екипа си, който бил от 90 души. Тя поръчала да занесат всичко готово, за да угоди на капризите на своите хора.

Тя участва във фестивал в Лондон, а антуражът й огладнял. Нямало време да се ходи по заведения, затова тя докарала заведението при тях. Певицата похарчила цяло състояние да изхранва придружителите си, но всички са единодушни, че не се скъпяла и им поръчвала най-хубавите ястия и плащала за най-добрите хотели. Като всички певици и Риана си има своите слабости. Тя поръчала пет огромни съблекални, в които да релаксира преди и след изпълненията си. Другият й каприз бил само нейна баня, за да не се налага да ходи по малка нужда в общата тоалетна на простосмъртните. Представянето й било блестящо, но не е така в личния й живот. След горещата си любов и още по-горещата раздяла, в момента певицата се страхува от нова връзка и е сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oIknWDeIjVM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *