Протестиращи завариха Борисов и Яне Янев да заговорничат в Банкя

Яне и ЦветановДа, отидох при Бойко Борисов в Банкя, призна си Яне Янев, който днес беше засечен от протестиращите да влиза в ранни зори  в къщата на експремиера.

Бях там да поканя ГЕРБ за участие в кръгла маса, на която да се обсъди новата конституция. Да направим някои основополагащи принципи. Борисов се съгласи и каза, че ще отпусне няколко свои юристи. Изненадващо или съвсем неизненадващо лидерът на РЗС се обяви против появата на политическата сцена на нови формации, родени от протестите, като например движението „Орлов мост“. Според него това били политически незрели хора, които нямали опит, не можели да се справят като държавници и само ще увеличат броя на и без това многото партии.

бОРИСОВ ЗАПЛАХИТой нарече новите партии, които смятат да се учредат и вече се учредават – фалшификати и реформатори.  Трябва да се използва енергията на протестиращите за смяна на ситемата, каза Янев. Той се обяви и протев дясното обединение, в което влязоха хора на Иван Костов, на Надежда Неиски и на Меглена Кунева. Той ги обяви за комунистически фамилии и е твърдо против връщанет им във властта, защото щели да теглят България назад. Така и не стана ясно кой освен ГЕРБ и РЗС ще е теглят напред и това ли са новите и е неопетнени лица. Янев не обясни и защо точно от Борисв и точно когато партията му се разцепва е поискал участие в готвената кръгла маса. И няма ли други политици в страната, които биха могли да дадат идеи какво да се прави. Протестиращи коментираха, че Янев просто е отишъл да засвидетелства на Борисов своята вярност и да потърси някой друг компромат за неудобни политици, понеже в последно време не е пускал нито един.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o_3rIsfA7W0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Харесвам РЗС, защото единствени разкриват задкулисните игри на властимащите. Само Яне Янев!

  2. чакаме иновативния лидер на РЗС Яне Янев да промени нещата в Българиq!

  3. Крайно време е вече някой да направи нещо! г-н Янев ще се заемете ли?

  4. Янев наистина иска справедливост и прозрачност за нещата. той е единственият здраволислещ човек в нашата държава. Честен, справедлив, нахъсан отвсякъде. Браво на човека!

  5. Браво Яне !!! Само РЗС . . . . . . . Единствените адекватни в ситуацията сега.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *