Преслава си купи чанта за два бона

Преслава не издържа на изкушението и започна да се облича с маркови дрехи и да пръска пари за модни аксесоари. Певицата доскоро бе от малкото в гилдията, които не си отваряха портмонето за скъпи парцалки.

Тя упорито носеше тоалети, родно производство, а сценичните костъми си поръчваше при родни шивачи и модни ателиета. За нея беше чуждо да отиде на шопинг в Рим или Париж и да изсипе една чанта пари за боклуци, както ги наричаше преди време. Дори критикуваше колежките си, че не спестяват, а харчат всичко изкарано. Не мога да си представя, че човек може да вложи спестяванията си в гардероба и понякога да облече една дреха само веднъж и тя да остане да виси там, доверяваше певицата. Не съм стисната, а просто практична, бяха думите й.

За радост на феновете тя изведнъж се отказа от практичността си и направи доста екстравагантна покупка – бяла дамска чанта от бутик в Лондон. Преслава веднага се похвали, че аксесоарът й струва точно два бона, но чантата била много шик и много я кефела. Тя дори хвърлила око на още интересни нещица и смятала да си ги купи. Макар и късно развита, нейната типично женска страст към хубавите дрехи и интересните бижута и обувки явно ще настигне тази на колежките й. И тя вече няма да има за какво да ги критикува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Fr_46lBTJs8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *