Преслава отнема Константин от хубавото Наде

Коцето и Преси на рождения й ден

Явно всичко в този живот се връща, поне ако може да се вярва на поредната упорита клюка във фолк гилдията. Според запознати хубавото Наде може и да е отмъкнало на времето Коцето от Райна, но сега от 2 месеца е сама, защото нея я е сполетяла същата съдба благодарение на палавата и уж депресирана Преслава.

Константин забрави Надя...

Колегите на Константин и Преслава твърдят, че те не са никакви приятели, а чисти любовници и фактите сами говорели за това. В интерес на истината Контантин и Преслава не веднъж и дваж са били засичани да се натискат, но никой не обръща сериозно внимание на този факт предвид разюзденото поведение и на двамата. Откакто добричката прима бе зарязана от Жоро Бирмата, по който уж страда, Константин и Преслава обаче на практика са непрекъснато заедно.

Близки до фолк певеца дори твърдят, че от 2 месеца приблизително отколкото Преси е свободна, Коцето е зарязал жена си и дъщеря си и намира уют в постелята на колежката си. Доказателство за това са не само интимните сцени, които се разиграха между двамата на рождения ден на Преси преди броени дни, но и факта, че следващата вечер Коцето вместо  да се прибере при жена си,  купонясвал на участие на фолк дивата в Пловдив, а според очевидци след това прекарал нощта при нея в апартамента й в града под тепетата, а не на хотел.

Коцето и Преслава са повече от колеги и добри приятели!   ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Вие сте ненормални… само жълти историйки, на които за жалост хората се връзват. Константин и Надя са заедно. А в крайна сметка личния живот не случайно се казва „личен“, нали така?! Не се врете там, а като го правите- поне не си измисляйте фалшиви истории. Повръща ми се от такива пошли начини да си правите реклама….

  2. Тази LOVELY да не би да е Надето.????????????Но Коцето си е готин и обича да флиртува,така че Надка трябва да търпи.Той не е мъж за една жена.

  3. Не знам кой е нормален и кой НЕ, само че от доста време тия двамката са заедно и то не като “ приятели “ , за да стане по-точно, мноооого пъти са излизали от ЦАРСКО СЕЛО хваната под ръчичка:)))) никой не се държи така фривилно с някой към който е безразличен

  4. Е, аз не слушам тая музика ама преди два дни четох че бил в близки отношения с РАЙНА отново. И сега кое е вярно. Май само разни даскачи пишат каквото им дойде на ума.

  5. Константин и Преслава са много много близки още след раздялата с Райна , дьржат се не като безразлични колеги , всяко близко приятелство е малко сьмнително, и снимката с рьцете, дето уж се топлели, мога да се топля с мойте 2 рьце, тежко на жена му , който може и да си го езаслужила незнам

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *